Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Sztereotíp, de jó szülő nincs. Én a magam 2 fiú gyermekével nagyon örülök, hogy nincs lányom, mert valószínűleg minden nap megverném ha serdülne
A nagyobbik most 11. De nagyon félek, mert a nála idősebbeket elnézve nem sok jóra számíthatok. Trágárak, cigiznek, drogoznak és isznak. (hol a szülő?)
Viszem iskolába és egy közeli parkba gyülekeznek a korosabbak. Egy padon adják körbe a kéddekást, cigit, stb. Azt hiszik kemények s vagányak.
Nincs gondom vele, én egy szót sem szólhatok, mert 14 éves koromban már masszív dohányos voltam s loptam a boltból a fél literes kevertet vagy körtepálinkát. e belőlem felnőtt, felelősségteljes ember lett. Az akkori felnőttek 11-14 évesen egész komoly dolgokat bíztak rám. Elkerékpároztam egy csomaggal 30km-ert egy másik városba és átadtam, majd vissza.
Nem látom ezt a rátermettséget sem a fiamon, sem a korosztályán. Verni nem verem (kaptam én eleget), de néha, mikor nagyon tiszteletlen az anyjával és úgy beszél vele, mint egy kutyával, akkor megzuhan egy pofon (utána mindjárt megjön az esze). A kicsit még nem kell verni, pedig ráférne
Apám sokszor mondta, hogy nagyapám megverte, de megérdemelte. Sajnos az én fiam már ilyet nem fog tudni felmutatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest