- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Sztereotíp, de jó szülő nincs. Én a magam 2 fiú gyermekével nagyon örülök, hogy nincs lányom, mert valószínűleg minden nap megverném ha serdülne
A nagyobbik most 11. De nagyon félek, mert a nála idősebbeket elnézve nem sok jóra számíthatok. Trágárak, cigiznek, drogoznak és isznak. (hol a szülő?)
Viszem iskolába és egy közeli parkba gyülekeznek a korosabbak. Egy padon adják körbe a kéddekást, cigit, stb. Azt hiszik kemények s vagányak.
Nincs gondom vele, én egy szót sem szólhatok, mert 14 éves koromban már masszív dohányos voltam s loptam a boltból a fél literes kevertet vagy körtepálinkát. e belőlem felnőtt, felelősségteljes ember lett. Az akkori felnőttek 11-14 évesen egész komoly dolgokat bíztak rám. Elkerékpároztam egy csomaggal 30km-ert egy másik városba és átadtam, majd vissza.
Nem látom ezt a rátermettséget sem a fiamon, sem a korosztályán. Verni nem verem (kaptam én eleget), de néha, mikor nagyon tiszteletlen az anyjával és úgy beszél vele, mint egy kutyával, akkor megzuhan egy pofon (utána mindjárt megjön az esze). A kicsit még nem kell verni, pedig ráférne
Apám sokszor mondta, hogy nagyapám megverte, de megérdemelte. Sajnos az én fiam már ilyet nem fog tudni felmutatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest