- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Sztereotíp, de jó szülő nincs. Én a magam 2 fiú gyermekével nagyon örülök, hogy nincs lányom, mert valószínűleg minden nap megverném ha serdülne
A nagyobbik most 11. De nagyon félek, mert a nála idősebbeket elnézve nem sok jóra számíthatok. Trágárak, cigiznek, drogoznak és isznak. (hol a szülő?)
Viszem iskolába és egy közeli parkba gyülekeznek a korosabbak. Egy padon adják körbe a kéddekást, cigit, stb. Azt hiszik kemények s vagányak.
Nincs gondom vele, én egy szót sem szólhatok, mert 14 éves koromban már masszív dohányos voltam s loptam a boltból a fél literes kevertet vagy körtepálinkát. e belőlem felnőtt, felelősségteljes ember lett. Az akkori felnőttek 11-14 évesen egész komoly dolgokat bíztak rám. Elkerékpároztam egy csomaggal 30km-ert egy másik városba és átadtam, majd vissza.
Nem látom ezt a rátermettséget sem a fiamon, sem a korosztályán. Verni nem verem (kaptam én eleget), de néha, mikor nagyon tiszteletlen az anyjával és úgy beszél vele, mint egy kutyával, akkor megzuhan egy pofon (utána mindjárt megjön az esze). A kicsit még nem kell verni, pedig ráférne
Apám sokszor mondta, hogy nagyapám megverte, de megérdemelte. Sajnos az én fiam már ilyet nem fog tudni felmutatni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest