Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Sztereotíp, de jó szülő nincs. Én a magam 2 fiú gyermekével nagyon örülök, hogy nincs lányom, mert valószínűleg minden nap megverném ha serdülne :D

A nagyobbik most 11. De nagyon félek, mert a nála idősebbeket elnézve nem sok jóra számíthatok. Trágárak, cigiznek, drogoznak és isznak. (hol a szülő?)
    Viszem iskolába és egy közeli parkba gyülekeznek a korosabbak. Egy padon adják körbe a kéddekást, cigit, stb. Azt hiszik kemények s vagányak.

Nincs gondom vele, én egy szót sem szólhatok, mert 14 éves koromban már masszív dohányos voltam s loptam a boltból a fél literes kevertet vagy körtepálinkát. e belőlem felnőtt, felelősségteljes ember lett. Az akkori felnőttek 11-14 évesen egész komoly dolgokat bíztak rám. Elkerékpároztam egy csomaggal 30km-ert egy másik városba és átadtam, majd vissza.

Nem látom ezt a rátermettséget sem a fiamon, sem a korosztályán. Verni nem verem (kaptam én eleget), de néha, mikor nagyon tiszteletlen az anyjával és úgy beszél vele, mint egy kutyával, akkor megzuhan egy pofon (utána mindjárt megjön az esze). A kicsit még nem kell verni, pedig ráférne :D

Apám sokszor mondta, hogy nagyapám megverte, de megérdemelte. Sajnos az én fiam már ilyet nem fog tudni felmutatni :D

Új hozzászólás Aktív témák