Hirdetés
- iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bullseye
addikt
1, én is azon vertem magam a földhöz, hogy én miért nem kapok inygér lakást, amikor termelek GDPt, fizetek adót serényen. De éppen ezért nekem nincs hova nagyon zárkózni fölfele (mondjuk ez kissé álszerény). Ellenben a cigányságot ha nem sikerül integrálni, min. egyre nagyobb gazdasági kolonc lesz. Ezért kell erre költeni. USA is hihtetelen összegeket költött integrációra, és még mindíg nincs vége a foylamatnak, de már látszik a haszna rendesen.
2, ''hazaiakkal???'' na itt kezdődik a gáz... - 

moma
őstag
Volt már egy cikk cigányos témában, amit végül zárni kellet és azért az az egy mondat amit beírtál könnyen olvasható valami rasszistának, olvasd csak vissza. Nem mindegy hogy azt érted, alatta, hogy elevenebb esetleg vagy ilyesmi, vagy azt, hogy a vérében van, hogy bűnöző lesz...
[Szerkesztve] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
 - Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest