Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem talalkoztam meg olyan Windows-os programmal, aminek nem talaltam volna meg a Mac-es alternaitvajat. Ha van, akkor kb 30 perc es radobok egy Win-t a gepre. De mint mondtam, masfel eve nem akadt ilyen problemam, igaz be kell valljam nem professzionalis felhasznalo vagyok, nem programozok...stb. Hazimozikat szerkesztek, videot vagok, kepeket tarolok, zenet hallgatok, mozizok, netezek. Mindezt csinaltam a Windows-on is es most ugyanezt csinalom a Tiger-en. Hat kurva jo erzes az, hogy nem rebootolok naponta es nincsenek pop-up ablakok, virusok. /Nem, nem voltam rendszeres latogatoja a www.bighorsecuck.com-nak/. Mostmar latogatoja vagyok /nem vagyok, de lehetnek
/es igy is tiszta a gepem. Draga, de nekem megeri az arat. Nagyonis. Igaza van mindenkinek abbanm, hogy Magyarorszagon szinte megfizethetetlen, de egyes emberek millios gepeket epitgetnek es rinyalnak, hogy szarfosvindooz. Vegyel fele annyibol Mac-et. Egy elmeny hasznalni mindennap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 11
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
/es igy is tiszta a gepem. Draga, de nekem megeri az arat. Nagyonis. Igaza van mindenkinek abbanm, hogy Magyarorszagon szinte megfizethetetlen, de egyes emberek millios gepeket epitgetnek es rinyalnak, hogy szarfosvindooz. Vegyel fele annyibol Mac-et. Egy elmeny hasznalni mindennap.