Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Azért ezt nem mondtam, hogy toprongyos suttyó lenne. Mint ahogy az sem toprongyos suttyó, aki nem Ferrarit, hanem Suzukit vagy bármi mást vesz. Végülis nem minden milliárdos jár Rolls Royce-szal, és attól még azok nem suttyók.
Ezeknek a gépeknek megvan a maga piaca, vásárlóköre. Lehet hogy valakinek meglenne rá a pénze, de azt mondja, hogy ő ezért nem ad ki ennyit. Vagy inkább a moduláris felépítést preferálja, tehát jobban szereti maga összerakni a gépét.
Nem minősítem sem azt aki Mac-et vesz és azt sem, aki PC-t. Más ember más igény. Ennyi.
Én az egész hozzászólásommal csak azt a tévhitet szerettem volna eloszlatni, hogy a Mac drága a PC-hez képest. Ha hasonló kategóriájú PC-vel hasonlítod össze, akkor látható, hogy nagyjából 1 kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest