Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Azért ezt nem mondtam, hogy toprongyos suttyó lenne. Mint ahogy az sem toprongyos suttyó, aki nem Ferrarit, hanem Suzukit vagy bármi mást vesz. Végülis nem minden milliárdos jár Rolls Royce-szal, és attól még azok nem suttyók.
Ezeknek a gépeknek megvan a maga piaca, vásárlóköre. Lehet hogy valakinek meglenne rá a pénze, de azt mondja, hogy ő ezért nem ad ki ennyit. Vagy inkább a moduláris felépítést preferálja, tehát jobban szereti maga összerakni a gépét.
Nem minősítem sem azt aki Mac-et vesz és azt sem, aki PC-t. Más ember más igény. Ennyi.
Én az egész hozzászólásommal csak azt a tévhitet szerettem volna eloszlatni, hogy a Mac drága a PC-hez képest. Ha hasonló kategóriájú PC-vel hasonlítod össze, akkor látható, hogy nagyjából 1 kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- NVidia CMP 90HX bányászkártya
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő