- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
[link] Nekem ilyenem volt pár hónapig, eleinte jó volt rajta szórakozni de meguntam és odáig jutottam, hogy elő sem vettem így túladtam rajta (régi noti+pda = új noti lett belőle). Ennek a 3850-nek (több ismerősömnek is volt ilyen) csak a kijelző a baja mert a 3970-esé sokkal fényesebb, szebb képet ad.
Kadettek fel lesznek szerelve gps-elÉn is vettem egy pna-t (igo-s) és nagyon jó, hogy tényleg csak a vezetésre kell figyelni mert mindent elmond pontosan.
27-ért ajándék volt ez a szettÉn anno csak a pda-t vettem egy érdekes töltővel 30-ért asszem...
Jah meg nekem 2003SE volt rajta amire több program van (volt amikor még én keresgéltem), amikor továbbadtam a kütyün már 1 dvd volt a programoknak csak keresgélni kell.
(nekem a távirányítós progi volt a kedvencemmentem a lakásban és 3 videó, 2 dvd, 2 tv, 2 hifi, 1 5.1... mind be volt állítva
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest