Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nekem is van interware-es sztorim. Tárhelyet vettem náluk egy évre, közben találtam máshol olcsóbbat, és az egy év letelte előtt nem sokkal aláírtam az új helyre. Ám a csekkek csak jöttek és jöttek.
Viszont nem fizettem be egyet sem. Aztán már ügyvédi felszólítás is jött, ajánlva. Ekkor felhívtam őket, hogy egy évet írtam alá, mit akarunk még egymástól. Azt mondták, apró betűvel ott van, hogy ha nem mondom fel a szerződést a lejárta előtt x nappal, akkor automatikusan meghosszabbodik egy évvel. Hiába próbáltam érvelni azzal, hogy a vidámparkban sem cibálnak vissza még egy körre a hullámvasútba, egyet fizettem, egyet kapok. Persze nem tudtam meggyőzni őket, befizettem a pénzt.
Csak ez ugyebár hagy egy tüskét az emberben, és később ha meglátja az Interware nevét, előtörnek a kellemetlen emlékek, és nyilván ha két cég közül kell majd választani, akkor tuti nem az Interware lesz a befutó.
(Asszem, a Homáron olvastam, hogy ez az eljárás már azóta megszűnt az IW-nél.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest