- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
elképszető hogy mennyire egy irányba jár az agyunk

a diát pár hónapja fedeztem fel mikor egy kalandjátékhoz kellett gráfot rajzolnom, az NVU-t meg a múlt héten raktam fel a gépre, bár az első körben belefutottam eyg idegesítő hibába (pontosabban nem jöttem rá a megoldásra, valószínűleg az én hibám)
konkrétan: elkezdtem egy új oldalt, csináltam középre egy félkövér, aláhúzott feliratot és utána minden aláhúzva csinált, nem tudtam azt elmagyarázni neki hogy a többit én már ''rendesen''akarom, ha kikapcsoltam az aláhúzást, az első billentyűleütéstől megint aláhúzta... -
doc
nagyúr
a Linuxvilágba írtam egy 5 oldalas cikket a mencoderről, ha gondolod átküldöm. Csak 1. abban a formában - mivel az újság számára készült - ne közöld le 2. a terjedelme sokszorosa a logout.hu limitjének, úgyhogy mindenképp át kell írni

a Wesnothról meg most készül a cikk (csak rohadt sok más dolgom van, különben már rég kész lenne)
-
doc
nagyúr
amúgy nagyon jók az ismertetők, lehet tudni hogy még milyen programokat tervezel bemutatni?
-
doc
nagyúr
apró megjegyzés (bocs hogy már megint köteXem...)
az envelop nem bélyeg, hanem boríték, de ebben az esetben inkább pl. burkológörbének fordítanám
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest