- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
Drótszamár #14 üzenetére
Értem én, de ez meg megszokás kérdése. Mert ne nyisson meg nekem mindet új ablakban. Majd én szabályzom hogy mit akarok külön is megnézni és mit csak átlapozni. A Te módszerednél rámerőlteti az új ablakos megoldást. Nincs választásom. Egyébként meg nézőpont kérdése csak hogy ki mit szeret. Ha muszáj akkor így is meg úgy is megnézed a lapot, ahogy én is.
-
Jadro
veterán
válasz
Drótszamár #6 üzenetére
Nem kell, csak Te úgylátszik szeretsz jobbklikkelgetni.
Több böngészőben is beállítható és szabályozható hogy hogyan nyíljanak meg az új linkek. Én pl firefoxban középső gombbal oldallra dobva új fülön nyitom meg amit akarok. Sima klikknél meg ugyanabban az ablakban. Gondolom IE-t használsz. Az erre épülő avant browser vagy éppen a maxthon is szépn tudja az új ablakban nyitást. AKár automatikusan, akár középső gombbal. A kezedben van a sorsod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest