- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Én se szeretem az mp3-mat, de olykor kompromizssumot kell kötni minőség és mennyiség között. illetve hordozhatóság tekintetében is. itthon igyekszem minél több lossless anyagot hallgatni, meg ha ez a füles meghalna beszerzek v.mi minőségibb darabot, biztos sokat javít a hangzásán. Legegyszerűbb minden effektet kikapcsolni, EQ-Flat és csak a fülesre bízni.
egyébként főleg rock/metal az én területem, de bármit szívesen meghallggatok, ami igényes és van mögötte valami.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
már akartam is kérdezni, hogy van hangszeres zene, és még milyen zene van? ennyire nem gondoltam az elektronikus zenékre -> ennyire nem hallgatok ilyet.
persze biztos nem hibátlan a hangzása (ugye páran a tömörített zenét, mint olyat is megvetik), de sokak véleménye szerint kategóriaelső, és egy kicsit jobb fülessel használva nagy élmény. -
commanDOS
senior tag
Helyesírást igyexem javítani.
az eq-el kapcsolatban igazad lehet, de a végeredményként ugyanakkora hangerőnél fog torzítani, csak mást mutat.
A hangzás megítélése szubjektív dolog, mint írtam is elektronikus zenénél szépen szól, de én olyat nem hallgatok.a hangszeres muzsika pedig jobban megdolgoztatja, jobban kijönnek a hibái. nemhiába hi-fi-ket is jazz zenével tesztelnek főleg, viszont ez korántsem hi-fi, ezért lehet kicsit elnézőbbnek kéne lennem
mindenesetre köszönöm a kritikát! jöhet még belőle -
rumos14
nagyúr
Dicséret, hogy megemlékezel erről a pöpec kis lejátszóról, bár tudtommal már nem nagyon kapható.
A forma kapcsán: figyelj oda a helyesírásra: joystick, nem túl, távol-keleti (kisbetű), és egyéb elgépelések.
A tartalom kapcsán: bár G2-m pont nem volt, de elég sok iAudio-t volt szerencsém használni, a joy-t mindig precíznek tartottam. Hangminőség: szerintem a legjobb a mezőnyben, kicsit alulértékelted. Nekem még 30 felett sem torzított, persze ez nagyban függ a hangszín-beállításoktól és a fülestől.
A végén említett apró idegesítő hibákat érdemes lett volna kifejteni, hiszen pont ez ronthatja le az összképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged