- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
''Tudod, az itt egy nagy probléma, hogy mivel bíráltam a dolgokat, akkor már egyből jobbos vagyok.''
Nem, az a nagy problema, hogy amit eloadtal, az mindenfele kulonosebb tenyismerettol, gondolkodastol es egyebtol mentes hoborges volt. Marpedig amig a valasztok ilyenek (nem tajekozodnak es nem gondolkodnak, csak hoborognek), addig a politikai elit is olyan, amit megerdemelnek.
Nem az a gond, hogy biralsz: hanem az, hogy nem tudsz erdemben biralni. Nem erted a folyamatokat, nem latod at a gazdasagot, nem latod az ok-okozati osszefuggeseket, igy meg azt etetnek meg veled a politikusok, amit akarnak.
(Ezt nem igazan szemelyeskedesnek szantam, mert nem csak te egyedul vagy ilyen, hanem ez igaz a honfitarsaink elsoproen nagy reszere is, csak eppen remek illusztraciokent szolgalsz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest