Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
össze ne vesszetek már
főleg azért, mert ugyanolyan az avatarotok, és alig tudom megkülönböztetni, mikor melyikőtök ír
a fantasyban tényleg sok a szemét, ezért akarok ''szépirodalmi-fantasyt'' írni. Magyarul a fantasy csak háttér lesz, hogy szabadon engedhessem a fantáziámat, de a minőséget szeretném olyanra ''hangolni'' mintha egy klasszikus széppróza lenne.
na így hirtelen ennyi
a többieknek: mondom én hogy nem kell elitélni a csetet (bár az MSN nem cset, mert nagy különbség van a kettő között) szal nem kell leszólni, de nem is csak arra kell építeni. komollyá akkor válik a dolog, mikor találkoztok... na ez nálunk elaradt íly módon
kefete: tökéletesen megfogalmaztad, amit írni akartam, és még meg is előztél egy pár pillanattal
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
A bolcseszkaros megjegyzesem nyilvan nem volt teljesen komoly, csak azt akartam jelezni, hogy nem egy diplomatol lesz (vagy nem lesz) valaki iro.
Egyebkent meg a fantasyre kar beszolni (bar pontosan ertem, hogy mire gondolsz): nyilvan az is szepproza, csak ott joval tobb szemetet adnak ki, mint mas mufajokban.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Azért az sem mindegy, mit is írsz - sci-fihez pl. nem árt a természettudományos képzettség, fantasyhez egyrészt a történelmi/régészeti, másrészt az irodalmi, szépprózához meg egyértelműen az utóbbi (talán némi pszichológia sem árt, bár nem tudom, ez mennyire része a BRK-s tananyagoknak, megrögzött TTK-s vagyok
)...
Btw. valamilyen módon jelezd, ha kijött, mert gyűjtök és megveszem(Halo és Medieval még mindig nem eladó
)
[Szerkesztve] -
Bencom ™
őstag
sztem nem bántottál meg senkit.
ez olyan, hogy ha verset kell tanulni, több módszer van.
van aki szavanként tanulja meg ,van aki egybe az egészet, van aki addig olvasgatja, amíg meg nem jegyzi, van aki kétsoronként, mindenkinek más a módszere. szerintem ez is olyan.
van aki tanul, van aki inkább ''tapasztalatot'' és ötleteket gyűjt e téren.
Szerintem ugyanannyi eséllyel indul mindkét fajta író, csak én sokkal jobban szeretek olvasni, mint tanulni, mivel a tanuláshoz semmi szorgalmam nincs
én a sötét oldal csábító, könnyebb útját választom
deez csak vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest