- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Vladival má prok vagyunk a témában, tegnap offban is sikerült
#21: nem alkoholista a nemzet, ezt sem irta le senki. Mint tudod, az, hogy valami egy adott népcsoportnak szokása, nem jelenti azt, hogy minden tagja igy is tesz. Tudnék példát mondani elég sokat, de szerintem nincs rá szükség.
Másrészt pedig szerintem az alkoholizmus itthon tényleg erősen szokás, utolsó információim szerint már a finneket is megelőztük elfogyasztott alkohol/fő/év arányban. (Alkohol alatt az elfogyasztott alkoholos italban lévő tiszta szesz mennyisége értendő) Már csak az oroszok vannak előttünk, de Ők (még) messze. Szal ez sajnos tényleg szokás, persze közel sem mindenkinél, de elég sokan vannak.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Az az igazság hogy ez a dolog rám is jellemző. Valhogyan képtelen vagyok beleilleszteni magam az ilyen IHB-s bulikba. Könnyen nem érzem jól magam ilyen társaságban, részegre meg még elvből sosem ittam le magam, utánna úgy gondolom csak saját magamat érezném kényelmetlenül mások előtt (pedig hát ezekben a bulikban ez a lényeg, ha nem iszok akkor le vagyok nézve, vagy már nekem nem ér az egész buli semmit sem egy pont után, mert azon kívül hogy elnézhetem a többi tudattalanná részegedett embert mást nem nagyon tudok csinálni
). Egy-egy ilyen részegedős buli anyagi vonzatáról meg nem is beszélve, ami hát ugye simán több ezer forintra rúg /fő, és hát nem kevesen heti többször is mennek ilyen összejövetelekre, én meg hát sajnálom azt a kevés pénzemet is az ilyesmire. Viszont azért néha a haverokkal hétvégénként elmegyünk egy pub-ba, betolunk magunkba egy nagy adag pizzát, közben diszkréten eliszogatunk, megbeszéljük kivel mi történt, jókat derülünk egymás hülyeségein, szóval szolídabb formájába nincs nekem ezzel semmi bajom. (azt nem értem mi a fun a sárga földig lerészegedésben) Nameg valahogyan még mindig képes vagyok örülni egy-egy kisebb Lan party-nak is, mostanság sajnos éves szinten csak 1-1re van ideje a kis társaságunknak, de az legalább aktívan telik (újabban körítjük valamiféle offline tevékenységgel is, pl. kerti grillezés
). Sajnos kicsit kocka életmód ez is, dehát ez van.. úgy gondolom nálunk sokkal durvább kockák is vannak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest