- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az az igazság hogy ez a dolog rám is jellemző. Valhogyan képtelen vagyok beleilleszteni magam az ilyen IHB-s bulikba. Könnyen nem érzem jól magam ilyen társaságban, részegre meg még elvből sosem ittam le magam, utánna úgy gondolom csak saját magamat érezném kényelmetlenül mások előtt (pedig hát ezekben a bulikban ez a lényeg, ha nem iszok akkor le vagyok nézve, vagy már nekem nem ér az egész buli semmit sem egy pont után, mert azon kívül hogy elnézhetem a többi tudattalanná részegedett embert mást nem nagyon tudok csinálni
). Egy-egy ilyen részegedős buli anyagi vonzatáról meg nem is beszélve, ami hát ugye simán több ezer forintra rúg /fő, és hát nem kevesen heti többször is mennek ilyen összejövetelekre, én meg hát sajnálom azt a kevés pénzemet is az ilyesmire. Viszont azért néha a haverokkal hétvégénként elmegyünk egy pub-ba, betolunk magunkba egy nagy adag pizzát, közben diszkréten eliszogatunk, megbeszéljük kivel mi történt, jókat derülünk egymás hülyeségein, szóval szolídabb formájába nincs nekem ezzel semmi bajom. (azt nem értem mi a fun a sárga földig lerészegedésben) Nameg valahogyan még mindig képes vagyok örülni egy-egy kisebb Lan party-nak is, mostanság sajnos éves szinten csak 1-1re van ideje a kis társaságunknak, de az legalább aktívan telik (újabban körítjük valamiféle offline tevékenységgel is, pl. kerti grillezés
). Sajnos kicsit kocka életmód ez is, dehát ez van.. úgy gondolom nálunk sokkal durvább kockák is vannak.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Ez a topic számomra most az instant reggeli jókedv.
Hát igen, én eddig még csak gépes bulit rendeztem, azért ott is tudnak érdekes dolgok történni, de a piával felöntött akvárium és társai, azok messze túllőnek minden képzeletemet
Köszi, jót derültem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crypto Trade
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged