Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Tetszenek ezek a Giga házak én gondolkodok ilyesmiben. Tetszet a kis ismertető
.
-
picur220
veterán
Lenne egy kérdésem az íróhoz:
Az előlapi csatiktól nálam két kábel jön, amik az audiocsatikkal vannak kapcsolatban: egy sárga és egy fekete AC 97 felirattal. Te melyiket dugtad az alaplapra (v hangkarira?)
Nekem a zAC97 van rajta, de nem mennek az előlapi hangcsatik... -
FireKeeper
nagyúr
A képeket frissítettem, elérhetőek kis- és nagy felbontásban is!
-
FireKeeper
nagyúr
van egy molex toldó, amire két vékony kábel csatlakozik, az egyik fehér a másik zöld, ezt nem kell bekötni sehova.
zeorsdfd: az enyémben biztos hogy silentblade van, de lehet hogy a későbbi/korábbi szériákban más.
szerk: a képeket nemsokára újracsinálom, és feltöltöm imageshack.us-ra!
-
Egonoge
csendes tag
Én ezen kis cikk alapján vettem meg a házat és nem is csalódtam benne!
Kössz! -
zeorsdfd
senior tag
Milyen venti van benne végülis?
Evercool vagy Everflow vagy tényleg SilentBlade? -
Imu
csendes tag
Üdv!
Nekem is ilyen házam van, viszont nagyon zavar az előlapon világító kék csík. Valaki meg tudná mondani, hogy hogy lehetne kikapcsolni?
előre is köszi
-
mcs
veterán
válasz
FireKeeper #1 üzenetére
Nekem is ilyen házam van.
Tetszik a szolid formavilága, meg az a széles kék led az elején. Szóval a küllemre ötöst adok, és a burkolat anyaga is kifogástalan. Kisebb hibái ettől függetlenül vannak, hmm, mivel is kezdjem...
A meghajtórögzítő műanyag pöcköket, meg hátul a kártyarögzítő lapkát inkább ki kellett volna hagyni, még ha csicsásan is mutatnak. A pöckökkel küszködni kell egy picit, hogy kijöjjenek, emellett még porladnak is. A dvd-író pl. rezgett, hiszen nem is rögzítették teljesen jól, így inkább csavarokkal oldottam meg. A hátsó rögzítőlapot meg az Audigy miatt szedtem ki, mert a nyákja túlzottan is útban állt, és nem tudtam visszahajlítani a helyére. Ide is jöhettek a csavarok. És ami a házventillátorokat illeti (ugyebár Evercool, olcsó kategória)...hát az egyik, és tippem szerint az elülsőre rájön időnként az öt perc, és traktorosdit játszik.
Komoly bajom nincs a házzal, mert jól szellőzik, küllemre gyönyörű, és kellemes érzés végigsimítani rajta a tenyeremet, de azért az általam leírt dolgokra több figyelmet is fordíthattak volna a kedves tervezők.
-
ChromeX
addikt
hi milyen ennek a háznak a hűtése? halk?
-
pajinka
tag
Most vettem - nem kis mértékben a cikk hatására - ugyanennek dísztelenebb testvérét, a GZ-X1-et. Van néhány apró különbség: nem 2 db venti volt beszerelve, csak 1 ( a dobozon kívül is jelzik, hogy ez egyentis változat - abban a rovatban van pipa ). A márkája a címke szerint nem Glacialtech SilentBlade, hanem Everflow F121115SL. A tiéd biztosan Silentblade, vagy csak a kilenc lapátból gondoltad?
A 350W-os gyári táp Delta, 2 db 12V-os ága van, külön-külön 12 ill. 15 amper leadására képesek, az együttes max. teljesítmény 19A.
Kipróbálni még nem volt lehetőség, mert csak a jövő héten veszem meg a belevalókat, de eddig nagyon meg vagyok elégedve - minőségi érzetet kelt, minta másik két GB ház, ami megfordult a kezem közt. Szerelés után majd megírom a tapasztalatokat.
-
himi007
csendes tag
válasz
FireKeeper #1 üzenetére
Szia! Én is ilyen házat szeretnék, 450W-os Chieftec táppal! Halk ez a táp? köszi
-
FireKeeper
nagyúr
a képek mint látható folyamatosan frissülnek, majd ha sikerül szereznem egy digitgépet, az összeset lecserélem jobb minőségűre
-
Necc
addikt
Kis logika... ha a procihűtő fordítva működne akkor a gépházon belül rekedne a levegő ami nem éppen szerencsés, én is ezt a bakit követtem el, és hónapokig nem értettem, hogy a gépház közepe mitől kályha, és miért nem megy alacsony időzítésen a memóri (igen, kapott az is az ''áldásból''
) ráadásul a DVD íróba betolt lemezek kivétel után olyan forróak voltak, hogy nem bírtam őket megfogni
-
Csapi007
veterán
Hello
Szerintem a meghajtók rögzítésére szolgáló akrámik undorítóan néznek ki, még jó hogy nem plexis a ház, ezért mindegy is.
Jó kis ház ennyi pénzért.
A bővítőkártyák helyeit ki kell törni vagy csavarral vannak rögzítve a fedlapok? -
weihe
tag
válasz
FireKeeper #7 üzenetére
Hm, akkor ok, én úgy emlékeztem, hogy ezek a prociventik az ellenkező irányba fújnak (bordától elfelé), de persze lehet, hogy nem.
-
weihe
tag
Jó az írásod, csak két apró észrevétel (nem is az íráshoz kapcsolódóan, sőt, az egyik csak egy kérdés):
1. kicsit több fényt adhattál volna a fotózáshoz, mert így tényleg nagyon szemcsések, néhol bemozdultak a képek.
2. a procihűtő direkt van fordítva beszerelve ?
Amúgy tetszik, informatív és kicsi !
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
szia
köszi a jó tanácsokat!
a címet majd igyekszem átkölteni.
a képeket eredetileg nem linknek akartam megcsinálni, hanem képként, csak nálam nem jelentek megnem tudom, itt számít a képek mérete? mármint le lesznek kicsinyítve? lehet az volt a gond, h túl nagyok voltak. majd igyekszem emészthetőbbé tenni az egészet.
mod: a címet át is írtam, így jobb??
mod2: már egy képet is kerestem a neten, majd igyekszem jobb minőségűeket csinálni a saját példányomról, és kicserélem ezeket a tényleg elég silányakat
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
A kepek nagyon buntetnek.
Milyen effektet engedtel rajuk a Photoshopban? -
Racecam
nagyúr
válasz
FireKeeper #1 üzenetére
Szándékosan, kivételesen nem privátban írom meg amit mondanék Neked.
Az első a címálasztás. Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy a címben akarnak mindent leírni. Ebből hosszú, két soros címek születnek, ami nem a legszerencsésebb.
Sokkal többet ér egy rövid, de csattanós cím ami egy kicsit titokzatos, talán egy kicsit rejtélyes, mindenesetre sokaknak felkelti a figyelmét az írás elolvasára.
A másik gyakori ''hiba'' a képek hiánya. Egy írás sokkal élvezetesebb, ha a szöveg tagoltságán kívül, képekkel is feldobjuk. Nem csak olvashatóbb, hanem első ránézésre is sokkal érdekesebb. -
FireKeeper
nagyúr
Várom a véleményeket az írásról, és esetleg a tapasztalatokat a Gigabyte GZ-X2 (vagy Cooler Master Elite 330) házról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest