- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
zombikiller #29 üzenetére
PH! az isten
-
zombikiller
tag
hát fejlődni kell a korral XD jobb hely ez mint a GSO
-
elit_hun
őstag
válasz
zombikiller #26 üzenetére
nahát, látom regiztél, üdv a Ph!-n
-
feka007
veterán
válasz
zombikiller #26 üzenetére
Felregiztél? Nem is tudtam
-
zombikiller
tag
Tök jó lett ez a beszámoló
-
BioNiCMaN
addikt
Ja, kicsit javítottam, de nem minden javításomat eszközölted.
-
elit_hun
őstag
Ja amúgy ma a GDf-es pólomba mentem suliba, mindenki egyből elkezdte kérdezni hogy mi az a Game Developers Foum
Ja és még az volt szívás hogy nem volt kajálda a közelbe, így a negrokon kellett élnem
-
elit_hun
őstag
válasz
VladimirR #17 üzenetére
nyugi kis technikusoscskám
Ugye egyikőnk sem akar bant
Mellesleg már őstagosztam is, szal nem csak ujoncozok
ja és nem is a témához szoltál hozzá, arról volt szó hogy miért kell fikázni az emberek helyesírását, amikor nem is ''gyári'' magyarok.
mod: tuskó vagy
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
újonckám (imádok így nevezni embereket, holot tudom ez szemétség
)
Én mint tudhatod, nem magyar származású vagyok, és így ez a bonyolult magyar nyelv nekem kicsit izés, amit te elsalyátítottál 3-4 évesen, és ami neked automatikus, az nekem nem...
tökökm tele van a kis okoskodókkal, látom neked nincs blogot, gyerünk csinálj jobbat, ahol minden a helyesírás szabályai szerint van... -
Aku-Aku
tag
Érdekes írás, érdekes képek.
Sajnos a szerző nem ismeri a magyar helyesírást kellőképpen. Olvashattunk tőle egy megjegyzést:
''Helyesírás elelnőrzésként a Word-öt használtam''
Már itt is elkövetett két hibát. A cikkben viszont sorozatosan rosszul használja a -ban/-ben ragot, és minden esetben csak -ba/-be ragot láthatunk helyettük. Egyéb hibákról nem is beszélve.
Mindez totálisan lerontotta az egész cikk élvezetét.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
[link]
Indexes cikk is. Nekem meg az a véleményem, hogy elmentem volna szívesen, amikor először olvastam, hogy lesz, de amikor megláttam az árat, akkor egy mp alatt meggondoltam magam. Engem inkább a szakmaibb jellegű ígéretek érdekeltek volna személy szerint, meg hogy lett-e volna lehetőség érdeklődni játékfejlesztéseel kapcsolatos melókról. Bár nem igazán ajánlják őket, mert eléggé olyan ellegük van, mintha kínoznának.Amúgy Eidos pl.: Bme-n is nyomja az állásajánlatait.
Eléggé fura, hogy régebben mindenképpen játékokat szerettem volna fejleszteni, de manapság már meg sem fordulna a fejemben. -
elit_hun
őstag
Pl VLC media playerer
De nekem a winfos media player 11-el is müxik
bocs ha van 1-2 nem túl jó mindőségű kép, de a kamera és a telefon kicsit beőrült attól hogy kivilágított szinpad+sötét terem
Ennyi erővel az E3 és a GC is felesleges baromság
Kantorpe: Ja sztem is szemétség! PL amikor mentünk tavaly Spanyolóba fizetni kellett a repülőjegyért, sőt, még a szállodáért is, F-E-L-H-Á-B-O-R-Í-T-Ó
Keldor papa: Azért több volt mint 3-5 perc Crysis, pályszerkesztővel eggyütt vagy 20-30 perc. -
twollah
nagyúr
A kepeket igazan atmeretezhette volna az elkoveto es kiszedhette volna belole ''a feldobom a kamerat a levegobe, megporgetem es fenykepezek'' tipusu kepeket.
-
twollah
nagyúr
A videot mivel tudom lejatszani?
A Media Player Classic nem jut vele semmire. -
twollah
nagyúr
-
Kantorpe
tag
Nemtudom, hogyan van ez, de ha en elmegyek valami bemutatora, konferenciara, akkor orulnek, hogy ottvagyok, ajandekot es meg kajat is adnak.
Ez nekem sok, hogy fizetni kell, es se kaveszunet, se kaja nincs -
elit_hun
őstag
thx neked is
Én 4K-ért mentem (GS-es kedvezmény) de sztem megért volna 6-ot
Felnőteknek 10K-ba kerül ugyebár, szerintem ha valakinek van rá feleslges 10K-ja akkor simán megériDe mondjuk embertől függ, akit érdekelnek az ilyen dolgok azoknak megéri, akiket meg nem érdekel anynira inkább mejnenek el a vidámparkba
[Szerkesztve] -
cs0nt1ka
csendes tag
Grat! Jó kis írás. Egyébként szerinted megérte az árát a belépő?
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Remélem nem lett olyan rossz, elvileg 10 ezer karakteres írást szabad csak csinálni, az meg 10 300 lett, majd csinálok egy olyan ahol bővebben kivesézem a kedvenc 2-3 előadást
Helyesírás elelnőrzésként a Word-öt használtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest