- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Persze, én értelek, és tényleg tupírozott történeteket hallunk, mert el kell adni a portékát. de legalább a MAG legyen igaz!!
Orosz ott volt a délvidéken, és ott volt Bagdadban, és Chrudinák is a Közel-Keleten. Viszont Frei bérgyilkosos története az első perctől az utolsóig kitaláció volt. Kerestek egy orosz statisztát, aki eljátszotta a kőkemény maffiózó történetét. Aztán találtak egy edélyi csirketolvajt, aki eljátszotta az idegenlégióban járt hivatásos gyilkos történetét.
Na ez a Gáz!!! -
Racecam
nagyúr
Ja, most már 30 centi, ennyi maradt benne, ezért van ''szoknyája''.
De először több volt, vissza is kellett bontani.
Amerika nem tudom, hogy jön ide, de Frei műsort szerintem Te sem néznél mostanában.
(Nem tudom, hogy a bérgyilkosos balhéra emlékszel-e, na én akkor utáltam meg annyira, hogy ha meglátom, már kapcsolok is el. Gerinctelen alak.) -
Racecam
nagyúr
Ezt én is láttam, minden pávián ''agyarát'' már négyzetcentiméterre ismertem, mire véget ért a történet.
Nem ez az első, és nem is az egyetlen ilyen szenzációhajhász műsor.
Ettől eltekintve, még mindig sok érdekes, valóban ismeretterjesztő film van ezeken a csatornákon. És persze szórakoztató is, gondolok itt pl. ''Amcsi motorok'' (ez már milyen egy hülye cím) könnyed feelingjére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest