- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Belerekhatták volna a ps3-as új játékot, mivel abban idei gépek mennek szép grafikával...
de mindent feledtetett a Mclarenben való trónfoglalás gondolom
, szuper gép és el fogja kenni a ferrariakt is idővel
-
Jégkokó
veterán
Pár éve voltam autókiállításon pesten a bnv n és akkor egy csomó f1 szimulátor volt, de a sok 10 en éves majom egész nap ott játszott, magyarul nem igen lehetett odajutni.Remélem idén több szerencsém lesz
-
Ha az utolsó képen Gubro szerepel a szimulátorban, akkor ismerős arc Fehérvárról, az egyik IT-s cégtől...
-
twollah
nagyúr
A marketinges csoka majd elalszik az elso kepen.
Semmi lelkesedes. -
VladimirR
nagyúr
Bog:
hova tunt daemon hill??? hova tunt daemon hill???
akarom mondani hova tunt winston, meg a halos atletas, meg az intelligans lany a kolajaval? -
Gubro
senior tag
Nem ezért Bog a főszerkesztő, különben meg hagytam nyerni. Ha akartam volna, leverem, mint vak a poharat csak ugye nem akartam megbántani a kis lelkét.
A kormány tényleg tré volt, az első körben valóban nyírtam egy kis füvet, mert botor módon elhittem, hogy lehet kicsit kanyarodni. Nem lehetett.
Mögöttünk két kábé 12 éves srác várt a sorára, nem mertük megvárni az eredményeket, gyanítom, hogy nem az első próbálkozásuk volt.
Az viszont mindenképpen élmény, hogy befértem egy F1-es autóba, és nem csak Bog, persze neki könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest