- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tévedtem, raiffeisen is f*s.
Most kaptam egy levelet, melyben elutasítottáka folyószámlahitel igénylésem (50E ftos keretet igényeltem, ez olyan, mint egy A-hitel)
''bankunk a hiteligenylest azert volt kenytelen elutasitani , mert az igenyleshez csatolt okiratok es atz abban foglalt (penzugyi , eletkorulmenyekre, munkaviszonyra vonatkozo) adatok egyuttes figyelembevetelevel megallapitottik , hogy a hitelbiralati szabalyainknak megfelelo, biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato
''
A jó édes ...-t!!! Basszus anyám havi 70 nettóra kap máshol folyószámlahitelt 50E ftig, én meg 120ra semmit? biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato??? Baszki, mikor fél éve felhívtatok, ugyanennyi fizum volt, akkor biztosítható volt???? Vagy az a baj, hogy Rébuszos diákmunkabérem van, és már több mint egy éve rendszeres jövedelem érkezik a számlámra??? (akkor váltottam otpről).
Iszonyat mérges vagyok, és ezek utén mindenkit le fogok beszélnia Raiffeisenről!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest