- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Tévedtem, raiffeisen is f*s.
Most kaptam egy levelet, melyben elutasítottáka folyószámlahitel igénylésem (50E ftos keretet igényeltem, ez olyan, mint egy A-hitel)
''bankunk a hiteligenylest azert volt kenytelen elutasitani , mert az igenyleshez csatolt okiratok es atz abban foglalt (penzugyi , eletkorulmenyekre, munkaviszonyra vonatkozo) adatok egyuttes figyelembevetelevel megallapitottik , hogy a hitelbiralati szabalyainknak megfelelo, biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato
''
A jó édes ...-t!!! Basszus anyám havi 70 nettóra kap máshol folyószámlahitelt 50E ftig, én meg 120ra semmit? biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato??? Baszki, mikor fél éve felhívtatok, ugyanennyi fizum volt, akkor biztosítható volt???? Vagy az a baj, hogy Rébuszos diákmunkabérem van, és már több mint egy éve rendszeres jövedelem érkezik a számlámra??? (akkor váltottam otpről).
Iszonyat mérges vagyok, és ezek utén mindenkit le fogok beszélnia Raiffeisenről!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest