- iPhone topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az úgy nem oké, hamarosan hozzá kell nyúlnom a betétemhez, mert be kell fizetnem életbiztosításba.
De enm értem,hogyha van rendszeres jövedelmem, ami kb 2.5szerese annak amit hitelkeretnek kérnék, bár nem állok "normál alkalmazásban" de ez megvan,akkor miért nem adják meg? NEkem egy biztonságérzetet adna, hogy ha nincs is pénzem, van még mihez nyúlnom, ők meg mindig megkapnák a pénzem, hiszen mint írtam van rendszeres "jövedelmem".
A másik mwg az, hogy akkor mi a francnak telefonáltka fél éve, hogy van rá lehetőségem, hogy felvehessek ilyet? Nem kéne sz.patni az ügyfelet. -
tildy
nagyúr
Tévedtem, raiffeisen is f*s.
Most kaptam egy levelet, melyben elutasítottáka folyószámlahitel igénylésem (50E ftos keretet igényeltem, ez olyan, mint egy A-hitel)
''bankunk a hiteligenylest azert volt kenytelen elutasitani , mert az igenyleshez csatolt okiratok es atz abban foglalt (penzugyi , eletkorulmenyekre, munkaviszonyra vonatkozo) adatok egyuttes figyelembevetelevel megallapitottik , hogy a hitelbiralati szabalyainknak megfelelo, biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato
''
A jó édes ...-t!!! Basszus anyám havi 70 nettóra kap máshol folyószámlahitelt 50E ftig, én meg 120ra semmit? biztonsagos hittelkihelyezes nem biztosithato??? Baszki, mikor fél éve felhívtatok, ugyanennyi fizum volt, akkor biztosítható volt???? Vagy az a baj, hogy Rébuszos diákmunkabérem van, és már több mint egy éve rendszeres jövedelem érkezik a számlámra??? (akkor váltottam otpről).
Iszonyat mérges vagyok, és ezek utén mindenkit le fogok beszélnia Raiffeisenről!!! -
tildy
nagyúr
válasz
juliabrilke #13 üzenetére
Elmondom:
Ha azt akarom, hogy sok készpénzfelvét legyen ingyen, jópár ingyen átutalással, az havi 1200 ft körül van.(online vagy mi a csomag neve)
Ha nem akarom ezt, hanem alap számlát akarok, akkor havi 100E ft felvétele mennyibe is kerül? Valami 500 ftba, otp-s automatából? + még az átutalások, meg számlavezetési díj, meg az otp direkt díjja meg egyebek... Az a röhej , hogy olcsóbb felvenni idegen automatából, mert az kevesebbet nyúl le.
Ezért váltottam, mert nekem kell az pár ingyen kp felvét (ráadásul midnegy melyik automatából) és mert nem csipázom, ha az állandó átutalásaimra havonta 40-50, a nem állandóra meg 150 ft körüli összeget lenyúlnak.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nekm sem, sőt a raiffeisennél sem.
Viszont a betét feltörésénél már kell a rafinál. OTP netbankja éppen ezért etalon volt (amíg a cibét nem láttam)
OTp iszonyat lehúzós, mindig havi 1000 forintokat húztak le rólam (több készpénzfelvért miatt: ez nekem havi 3-4 alkalom kb. ). Mióta raiffeisenes vagyok, ez jó, ha havi 300 ft.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
otp netbankja utána raiffeisen netbankja szinte kritikán aluli, ha valamit , pl. lekötést változtatni akarok, akkor telefonálni kell. Viszont jóval olcsübb mitn az otp, és nem vonnak le sokat.
Szóval felemás érzések, mert én ugye sokat netbankolok, és nem szeretek betelefonálni átutalás módosítások emg egyebek miatt.
De egyébként sokkal jobb még így is, mint az otp.
Valószínűleg mai eszemmel már a cibet választanám. Egyárban van kb a Raiffeisennel, tőlük van egy hitelünk is, ileltve egy számla, és látv aa netbankját azt mondom, igen, azt kellett volna választnaom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest