Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen ígéretes fejlesztés a DOSBox, egy biztos, mikor próbáltam még szörnyen lassú volt. Ha jól emlékszem Carmageddon-t próbáltam ki rajta, de még Lo-res felbontásban is szaggatott szerencsétlen (a hangról nem is beszélve). Pedig az adatlapomon lévő konfiggal teszteltem.
Mostanság nem néztem az oldalt, de mivel a project lényegében egy kicsit átalakított Bosch-ra épül és azt sem fejlesztik már egy jó ideje, úgy gondolom hogy jóformán csak egyhelyben toporog; VMware szerű emulációs sebességet soha nem fogja elérni virtualizáció nélkül.
Mindenesetre köszi a cikket, és a Vista elérkeztével lehet még több haszna lesz az ilyen emulatoroknak mint most XP-s környezetben.
Épp eszembe jutott: Régen nekem mindig megfagytak a DOS os játékok XP alatt ha teljesképernyőre váltottak, vagy legalább is nem reagáltak a billentyűzetre. A probléma okozója, mint kiderült, a SpeedFan sys drivere, amellyel kapcsolatba lép - az NT kernelt megkerülve - a hőmérő hardverrel. Ez a driver pedig valószínűleg nem fér össze a DOS emulatorral ami az XPben van. Motherboard Monitor-ral nincs ez a hiba, viszont sajna ventillátor szabályzás így nincs.
Gondoltam ha már eszembe jutott lepötyögöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogwarts Legacy teszt
- Bestbuy játékok
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- OLED TV topic
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mostanság nem néztem az oldalt, de mivel a project lényegében egy kicsit átalakított Bosch-ra épül és azt sem fejlesztik már egy jó ideje, úgy gondolom hogy jóformán csak egyhelyben toporog; VMware szerű emulációs sebességet soha nem fogja elérni virtualizáció nélkül.
Gondoltam ha már eszembe jutott lepötyögöm