- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, a giveio.sys volt a ludas, csak nem jutott eszembe a neve
Pedig még annak idején programozhatóság szempontjából is utánnajártam hogy mégis mit csinál ez a pici driver (motoszkált bennem a gondolat hogy majd csinálok saját monitorozó progit, csak aztán a több száz oldalas WinBond referencia doksi, meg az igen sok buktató, amely többségével ki lehet nyírni egy-két hardver elemet, ''elvette a kedvem''
Most mondjuk van egy kis gépem, lehet azon kellene próbálkozni
) És igen, a SpeedFan letakarítja maga után, szóval evvel nem volt gond. De ez a kis útmutató még hasznos lehet, eltesszük későbbre
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Igen ígéretes fejlesztés a DOSBox, egy biztos, mikor próbáltam még szörnyen lassú volt. Ha jól emlékszem Carmageddon-t próbáltam ki rajta, de még Lo-res felbontásban is szaggatott szerencsétlen (a hangról nem is beszélve). Pedig az adatlapomon lévő konfiggal teszteltem.
Mostanság nem néztem az oldalt, de mivel a project lényegében egy kicsit átalakított Bosch-ra épül és azt sem fejlesztik már egy jó ideje, úgy gondolom hogy jóformán csak egyhelyben toporog; VMware szerű emulációs sebességet soha nem fogja elérni virtualizáció nélkül.
Mindenesetre köszi a cikket, és a Vista elérkeztével lehet még több haszna lesz az ilyen emulatoroknak mint most XP-s környezetben.
Épp eszembe jutott: Régen nekem mindig megfagytak a DOS os játékok XP alatt ha teljesképernyőre váltottak, vagy legalább is nem reagáltak a billentyűzetre. A probléma okozója, mint kiderült, a SpeedFan sys drivere, amellyel kapcsolatba lép - az NT kernelt megkerülve - a hőmérő hardverrel. Ez a driver pedig valószínűleg nem fér össze a DOS emulatorral ami az XPben van. Motherboard Monitor-ral nincs ez a hiba, viszont sajna ventillátor szabályzás így nincs.Gondoltam ha már eszembe jutott lepötyögöm
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest