Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Meg arra is jó, hogy megtaláld a régi ismerősöket
Nekem be van írva a chates, PH-s nevem a becenévhez, mert sokan azon jobban ismernek, több, 6-7 éve nem látott chates ismerős talált meg így, szerintem ez nem feltétlenül ''looser-ség'', nekem pl. nincs mit titkolnom, chaten sem próbáltam régen titkolni ki vagyok.
Ez ismerős, nagyjából a te korodban vagyok, de múltkor frissen borotválkozva megpróbálták elkérni a személyimet a kisboltban -
Trak
addikt
Érdekes írás...
''Volt elég sok csajom chatről, meg chaten kívül is, annak aki chaten akar ismerkedni egy jó tanács: képcsere, telcsiszámcsere, max 1-2 óra írogatás, aztán tali... Aztán ha jó a csaj, fektessétek meg gyorsan mert ha elsőre úgy is néz ki, hogy nincs vele gond, 99%-ban biztos kiderül hogy van később..''
Megkérdezhetem hány éves vagy? -
Trak
addikt
válasz
Lenyegtelen #26 üzenetére
Ezért kár volt regisztrálni, menj el egy pszichológushoz...
-
Trak
addikt
Már megint egy ilyen topik...
Kicsúsztam a megadott korosztályból, de azért kitöltöm majd.
Régen rengeteget chateltem, de nem ment a ''normál élet'' rovására.
A megfelelő emberekkel kell chatelni, és akkor nem lesz gond.
1-2 hetente eljártunk a chatesekkel inni, dumálni, szórakozni, pl. több barátnőm is volt közülük. Több, ezeken a találkozókon összejött régi chates párnak mostanában született gyereke, én 5 éve vagyok együtt bnőmmel, mit ad isten, vele is egy ilyen kis összejövetelen találkoztunk
Nem kell ezt túlmisztifikálni, nem mind komplexusos, aki chatel ;P
Persze sok ilyet is látni ott, de nekik meg esetleg segíthet kicsit szocializálódni.
A kérdőívhez: mindenképpen meg kéne oldani, hogy többet is be lehessen jelölni, mert így nagyon nem lesz pontos.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest