- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hát, ez tanulságos!
Grat -
bmx powa
tag
pizzafutár....Kecskeméten a Don puli-ból rendeltünk két pizzát. úgy számoltam hogy a kett pizza valami 1410 ft lesz. régi katalógus, két évvel ezelőtti. kihozza a srác, adom a 2ezrest, mondom ezerötből kérek vissza. srác vigyorog, elmegy. behozom a pizzákat, megnézem a blokkot. új árak szerint 1610 ft volt a 2 pizza. és a srác még örült is...
-
ALI_G
veterán
ez mindenkivel megesik. Nem feltétlen újságárus. De megtanulod, ha csak egy kis ideig is, hogy jobban kell vigyázni. Szobatársamat a pizzafutár vágta át. Tudod a nagy örömben nem mindig figyelünk.
Az én gyengém, ha egy gyönyörű nő szolgál ki valahol és mosolyog rám. Na akkor nem számolom meg a visszajárót, főleg mert többnyire váltunk olyankor pár szót. Sosem vettem még észre, hogy ők átvertek volna, akár véletlen, akár szándékosan.
De megvan az az eladó, akit te is írtál, akin látszik, hogy aljas. Vigyázni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest