- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
szia..
beirtam most a /3GB kapcsolót, ujraindult a gép , látszólag nem történt semmi ( ki sem fagyott) akkor most honnan tudom hogy valoban érvénybe is lépett és valóban 3GB -ot rendel a felhasználoi programokhoz?
egyáltalán boot.ini fájlom sem volt eddig semilyen, most hoztam létre a C:\ gyökérbenugy emléxem korábban hogy ott kell lenni?( ez most egy uj telepités)
más: irtad hogy vegyem ki a a páratlan 1GB -os modult, vagy tegyek be helyette 2x512 -öt. Kingmax 800Hz -es moduljaim vannak.
mi van ha még egy 1GB-os modult teszek párba a harmadik mellé? még kapok ugyanabbol a tipusbol, ott ahol vettem.. nem fogja az egészet látni csak kb 3,5 gigát azt tudom. de attol hogy nem mind látja még "párban" kezeli majd?
illetve a kb 3,5 GB-bol ramdiskel el tudok kölöniteni mondjuk 1GB-ot pl swapnak és akkor gyakorlatilag azt az 500 MB-ot is kihasználom.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa EVO
- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest