Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• primortel

csendes tag

Egy pár gondolat részemről is:

Két éve van 1Gb-os Ipod Shuffle-öm. Nekem tökéletes. Nem cserélném el sem klónra, sem új ipodra, semmire. És nem azért mert valami fanatikus vagyok, vagy mert védem azt amihez hozzászoktam. Egyszerűen csak működik. Két éve és kifogástalanul. Ha le fog merülni azt időben tudom, bárhol rányomom USB re és szépen töltődik. Zenét tudok rá másolni Winampből is, bár mostanában lustaságból inkább csak az iTunes-t használom. Nem tudom mennyi memóriát eszik, valójában nem is érdekel. 2 Gb rendszermemória mellett - ami manapság nem luxus, a fentebb említett 34 mega nem tűnik soknak. Viszont, ha csatlakoztatom, egyből elindul, és egy Autofill kattintással frissíti rajta a számokat. Reggel pedig, amikor eszembe jut, hogy a gépben felejtettem, csak kihúzom és indulok utamra feltöltötten, friss számokkal.

A hangminőséggel nincs problémám, szoktam erősítőre kötni a sztereó kábellel és fülhallgatóként egy MDR-EX71-es fülest használok. Nem tudom meddig bírja még, mert mozgó alkatrész nem igen van rajta, az egy gomb amit a cikkben is láthattok pedig nagyon jól van kidolgozva. Gondolom egyszer majd beadja a derekát, és az is biztos, hogy a következő lejátszóm is Apple lesz.

Új hozzászólás Aktív témák