- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz
#65675776 #116 üzenetére
Hirosimaban se pusztult el minden, lasd az epulet az atomparkban, az a kupolas. A robbanas kozpontjaban volt. Azonkivul akkor ott a hazak nagy resze fabol keszult.
A lokeshullam elegge kioltodik a vasbeton epitmenyek kozott (pl moszkva) vagy ha a varos dombos teruletre epult (pl Buda)
DU: En meg mindig ugy tudom, hogy a forro, ego uran a pancelkopenyt egeti at, a harcjarmu belsejebe az uran mogott talalhato, a hosegben spray-e atalakult acelmag fuvodik be, ami milliardnyi lyukat ut mindenen. Csinal egy piros masszat az eloerobol (lasd ketchup). -
kekegsm
őstag
válasz
#65675776 #111 üzenetére
Jo, Oksi, talan nincs rendszerben, ''mindennapi'' hasznalatban egy sem. De te is tudod, hogy igazabol secperc alatt megoldhato.
A nagyvarosoknal (pl moszkva) azert szuksegeltetik tobb nagyereju robbanofej, hogy ne csak a par kilometeres epicentrumban semmisitsen meg MINDENT, hanem a varos teljes terulete egy szep nagy krater legyen. Hiroshima, Nagaszaki: 2-3 kilometeres kozpontban minden elpusztult, de 10km-re mar csak az emberek...
Spread: MRV
Uran-wolfram lovedek: En teljesen ugy tudom, hogy a nyilhegy csak a pancelt uti at a baromi nagy kemenysegevel es magas hofokaval. Bent mar a mogotte talalhato aceltoltet pusztit.
Igazabol mondjuk az eltalalt legenysegnek tok mindegy, szerintem ha egy 3-4Machal becsapodo pizza talalja el, attol is megmurdal...
F18: Lehet, igazabol en csak az ujsagban lattam kepet, ott meg 2-3 darab Mg toltetet mutattak. -
kekegsm
őstag
válasz
#65675776 #66 üzenetére
Igen, ez igaz. De: prototipust gyartottak a Tsar-bol is, ami 168 Mt erejure lett tervezve. Aztan elvetettek, mert tul draga. De vajon nem gyartottak par darabot belole, csakhogy legyen? Az igazsag odaat van... Az amcsik pedig a spread jellegu tobbrobbanofejes raketakkal ertek volna el a hatast, ahol bar egy robbanofej csak 10-15 Mt, de robbanas elott szetszorodnak a fejek egy bizonyos tavolsagon belul es ''egy'' robbanas igazabol 10-12 kisebb robbanasbol all ossze. Ez kifejezetten azert, hogy maga a robbanas is nagy teruleten tortenjen, ne kis robbanas-nagy sugarzas legyen, mint a szimpla atomnal.
Persze ez az elmeleti resze, de ki akadalyozza meg oket, hogy ne valosag legyen?
De igazabol nekem meg egy 10g kozvetlen loves is fajna, ugyhogy megatonnas viszonylatban a szamoknak mar nemigen van jelentoseguk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xbox Classic / Xbox 360
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged