- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Az atomfegyverek jelenleg elrettento fegyverek. Egy orszagnak a fovarosat eleg legnemuve tenni, az orszag tobbi , eletbemaradt lakoja nem fog ellenallni, az orszag kapitulal. Lasd Japan. Pont a japanok nem az a kapitulalos fajta, es latod, rogton megadtak magukat.
A lenyeg nem a kaosz, hanem a felelem. Kaoszra van egy csomo masfajta fegyver is. (pl. brazil szappanopera, leertekeles az Elektro Worldben, stb)
Igazabol en nem cinikus akartam lenni, csak probaltam ugy leirni, ahogy a gombot megnyomo gondolna valoszinuleg. -
Rive
veterán
Kicsit más irányból megvilágítva talán mégiscsak ide illik.
Az egész totális atomháborúsdinak végeredményben pont ez a cinikus hozzáállás tett be. Már a hatvanas-hetvenes években teljesen világossá vált, hogy ebben már semmi hazafiasság, hősiesség nincs. Az egész hercehurca az előre felhalmozott készleteken múlik, illetve az adott pillanatban már aktív katonák egy kis törtrészén. A közkatona nem számít, mert mire bevetnék, már jó, ha minden tizedik életben van. Gyártási kapacitás nem számít, mert az egész lezajlik, mielőtt beindítanák a gyártósorokat. A lakosság hadrafoghatósága nem számít, mert mire kimenne az értesítés, köddé válik a postás is. És az egész végén a 'győztes' ugyanúgy egy működésképtelenné bombázott országot 'birtokol', mint a 'vesztes'.
Az egész őrültségben a lakosság szerepe csupán annyi, hogy segítségre szorultságával minél több saját forrást lekössön. Azaz: 'nekünk' akkor 'jó', ha a 'másik' lakossága minél inkább szenved - és viszont.
Akkor 'jó', ha a működésképtelenné bombázott városokban minél több ember minél súlyosabb állapotban minél tovább életben marad, segítséget kér.
Jó ideig tartott, mire ezt mindkét oldal felfogta, de szerencsére végül csak 'átment'. Bár mostanában mintha egyre többen kezdenék elfelejteni ezt a leckét.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Jah, ezért nem lesz több reaktorunk
. Ha egy hülye radart nem tudnak felépíteni..., de most nagyon máshova szaladtam, plz no flame
.
Másrészt, reaktorépítési lázban ég a világ, ha véletlenül mégis eldöntik ott fent, hogy akkor építsünk, nem lesz cég ami megépítse, mert mind foglalt lesz.
Dog: számolj oda engem is, eléggé atomenergia párti tanáraim voltak, ők rendesen kioktattak
.
-
Akkor valamivel összekevertem... Én nem vagyok tökéletes, veletek ellentétben
Amikor pedig nekiállt köhögni, akkor eléggé visszaesett a biztonsági listán... ez biztos. 17 év alatt semmi sem történt, amikor pedig közgazdászt raktak az élére, nem szakembert, 1 év és jött a kazettás dolog, meg a szivárgás. Fura nem?
Amúgy a PWR-el kevertem össze, és rosszul osztottam le fejben az összteljesítményt is. Megkoptak az emlékekNem szoktam utánaolvasni, én fejből írom, ezért tévedhetek. Bocs ^^
-
kekegsm
őstag
Nem konnyu, nekem se sikerult itthon. Viszont 3 atomhatalomnak biztosan van ilyen ereju fegyvere, a tobbi pedig... ki tudja.
Van 9+1 atomhatalom a foldon, meg van mellette egy csomo konnyen megveheto katonatiszt, aki szivesen eladja a robbanofejeket. En picit veszelyeztetve erzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest