- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
-
Fryskitt
addikt
-
Fryskitt
addikt
Mutasd már meg, hogy hol van leírva, hogy hülye? De tényleg... Amúgy meg csak azt akartam írni, hogy egy orvosi kutatásban simán be lehet bizonyítani azt is hogy A, meg azt is, hogy B. A legközelítőbb próba az lenne, hogy mondjuk egy ezres csoporton nézzük meg, hogy felold vagy nem old fel.
A probléma maga pedig szerintem nem probléma, elég kevés egypetéjű iker fogja az összes felhasználóhoz viszonyítva ezt a telefont használni és azt is tudjuk, hogy nincs feltörhetetlen rendszer, így vagy úgy. Nem volt szándékom vérre menő vitát kezdeni ezzel, de annak örülnék, ha mindenkinek ez lenne a legnagyobb gondja. -
Fryskitt
addikt
válasz
QwErTy42 #118 üzenetére
De sok orvos van itt. Az egypetéjű ikrek ujjlenyomata lényegében megegyezik, amiről beszéltek, az a fenotípus változás, de ez meg pont semmi, mert ha az egyik iker fejének a felét levágom baltával, akkor az is különbözni fog. Szeretem, amikor mindenki tudós...
Az angol nyelvű cikkben a két ujjlenyomaton látszik, hogy a méretük nem egyezik, és az egyiken sérülés van. Így persze hogy meg lehet őket különböztetni. A valóság pedig az, hogy simán át lehet verni az ujjlenyomat olvasót (az én cikkemben meg 88%-os a hasonlóság, ez a legtöbb rendszeren belül elég is). -
vicze
félisten
válasz
Fryskitt #114 üzenetére
"Az ujjlenyomatuk... egyforma"
Ez nem igaz. Az egypetéjű ikrek ujjlenyomata különbözik, mivel ezt a növekedés befolyásolja, az pedig lehetetlen hogy azonos legyen. Az ujjlenyomatnak semmi köze a genetikához. Ikerek esetében még a hangjuk is különbözni fog, amit te nem tudsz megállapítani, de egy gép igen, mert ezt szintén a növekedés befolyásolja. Nyilván valóan az írisz is különböző, ahogy növekedési faktor miatt, lehet az arcuk is különböző egy gép számára, minél idősebbek, annál jobban különböznek.
Az ujjlenyomat pontosságát, és biztonságosságát, az összehasonlítási pontok száma határozza meg.Ezért igaz az Apple állítása, hogy a FaceID biztonságosabb, mivel a FaceID kb. 1000 (épp amennyi ráesik az arcodra értékelhető helyen, lehet több kevesebb) ponton mér minden alkalommal, míg a TouchID kemény 10 ponton(ez az ipari szabvány), ezért 1:50,000 a hibaaránya. A 10pont egyezésének sokkal nagyobb az aránya, mint az 1000 pontnak, amennyiben 1000-re növelnék az ujjlenyomat összehasonlítási pontok számát, akkor a TouchID is ugyan olyan biztonságos lehetne(sőt igazából jobb). Ennek viszont korlátja, hogy egy négyzet mm-en 20 pontot tudsz mérni a jelenlegi technológiákkal, egyszerűen az ujjad nem olyan nagy, hogy 1000 mintavételezési pont elférjen rajta, feltétlen értelme sincs. Illetve drasztikusan csökkentené a kényelmet, mert az ujjadat pontosabban kell odatartsd. Arccal egyszerűbb a helyet mivel elég nagy(főleg néhány Apple useré
), hogy gond nélkül lehessen több száz pontot gyorsan és bemérni, bár így is 2x-3x tovább tart mint az ujjlenyomat. Amúgy a technológia mögé brutális számítási teljesítmény van rakva, és igazából az a kulcsa a gyors feloldásnak. Magából a módszerből adódó lassúság viszont mindig megmarad, az nem lehet gyorsítani.
A FaceID-nek nem a biztonságával egyáltalán a probléma, mert az adott. Ha nem azzal, hogy milyen esetben nem működik, és ezen esetek száma magasabb-e a "TouchID nem működik" esetek számánál. Továbbra is azt mondom, hogy az a legjobb és messze a legkényelmesebb, ha mind a két lehetőség van.
-
Fryskitt
addikt
A genetikai anyaguk (genotípusuk) teljesen egyforma. Kisebb fenotípusbeli (hogy a genotípusból pontosan végül mi jelenik meg) eltérések lehetnek (ez ugye biológia, elvileg bármi megeshet), de nagy általánosságban az egypetéjű ikrek teljesen egyformák, mindenféle szempontból. Legtöbbször még a viselkedésmintáik is hasonlóak. A biometrikus azonosítást nem nekik találták ki, náluk célszerűbb a hagyományos jelszó. De még akár az is félre vihet, annyira egyformán tudnak gondolkodni is, hogy simán ki tudják találni, ha valami egyszerűbb típusú jelszavat állítanak be.Egy csomó kutatás van velük kapcsolatban, itt kb elég annyi, hogy jó közelítéssel egymás klónjairól van szó.
-
Fryskitt
addikt
Azt azért vegyük figyelembe, hogy egypetéjű ikrek esetén SEMMILYEN biometrikus azonosító nem véd meg. Az ujjlenyomatuk, a szemük és vsz még a hangjuk is egyforma. Védhetetlen.
-
Hegasus
senior tag
válasz
johnny500 #109 üzenetére
uhhh ne is mondd, még fizikailag se tudtam elrejteni a kényes dolgokat, nemhogy digitálisan.
anyám "véletlenül" rátalált a szekrényem mélyére rejtett gumira is és utána még szemrehányóan mondta, hogy ilyesmiket miért nem mondok el neki, persze aztán el is mondta az egész családnak mit talált... vagy tesóim is rátaláltak a mélyen elrejtet poresz cdimre...
aztán mikor egy lánytól kaptam olyan képeket, azt egy pendrivera felnyomtam, és elrejtettem egy biztos helyre (ami nem rektális! bíztam benne, hogy nem az az egyetlen utolsó biztonságos hely a földön
) azt hiszem nem találták meg vagy nem mondtak róla semmit, kínos lett volna mikor ott a lány az ebédnél. Végül megvettem az első saját gépem (addig közös gép volt), amit levédtem kóddal és azzal együtt jött létre a privát szférám
persze eleinte cseszegettek hogy miért nem használhatják...
áldd az eget ha olyan családban nőttél fel ami tiszteletben tartja a magánügyeidet.és te is tartsd majd tiszteletben a gyerekeid magánügyeit!
embertelen, szavakkal leírhatatlanul kínos az ilyesmi, feltételezem kolléga is ilyesmi családból jöhet.
-
vince
őstag
Laikusként nem tűnik túl meglepőnek, hogy egypetéjű ikrekkel működik a dolog.
-
törölt tag
kész röhej, hogy ezek a hiperszuper ultramodern gorilla glass 500 extrem-el védett csúcstelefonok olyan törékenyek, mint egy borospohár. kitépném a hajam, ha az első elejtés után szétrepedne a telóm, amiért több százezer forintot fizettem. márpedig szétrepedne. ismerősöm 7 Plus-a tudjátok minek esett áldozatául? egy tollnak a földön. az ágyról esett rá. pofám leszakad. az nem megoldás, hogy "vigyázni kéne rá. ne ejtsd el". ember vagy. elejted. az sem, hogy elcsúfítod egy tokkal. megveszem a szép telefont, aztán a hajamra kenem a gatyanedvesítő dizájnt. és nagyon nagyon elszomorít, hogy jó eséllyel mire a gyönyörű és emellé roppant szívós P8-am beadja a kulcsot, nem lesz más választásom, csak egy ilyen gyógyegér üvegcsodát venni.
-
arn
félisten
válasz
ZavaBalazs #100 üzenetére
en ilyenkor beutom a kodot
kicsit tulbonyolitjatok...
-
ROBOTER
addikt
Nálam iPhone 6, később Galaxy S7 Edge (és iPad Pro), ha mosogatok, főzök, strandolok és felázik a bőröm vagy szennyezett a kezem, mind kínlódik vagy egyáltalán nem enged be. De nekem is izzadtságszagú egy picit első ránézésre a FaceID. Majd lehet a gyakorlat megcáfolja az előzetes félelmeket.
-
arn
félisten
A geizhalson az apple jol szokott menni...
Top-10 in Telefon & Co
ab € 535,25 Samsung Galaxy S8 G950F schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 244,06 Xiaomi Mi A1 schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 549,63 Apple iPhone 7 32GB schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 461,01 Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 799,-- LG Electronics V30 H930 silber
in Handys ohne Vertrag
ab € 806,86 Samsung Galaxy Note 8 N950F schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 799,-- Huawei Mate 10 Pro Dual-SIM grau
in Handys ohne Vertrag
ab € 377,99 LG Electronics G6 H870 schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 300,76 Apple iPhone SE 32GB grau
in Handys ohne Vertrag
um € 895,39 Google Pixel 2 XL 64GB schwarz/weiß
in Handys ohne VertragA sogoroknal jobb a helyzet
Top-10 in Telefon & Co
ab € 535,25 Samsung Galaxy S8 G950F schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 250,63 Huawei P10 Lite Dual-SIM 32GB/4GB schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 411,-- Samsung Galaxy S7 G930F 32GB schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 285,00 Samsung Galaxy A5 A520F schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 551,98 Apple iPhone 7 32GB schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 760,91 Apple iPhone 8 64GB grau
in Handys ohne Vertrag
ab € 335,07 Apple iPhone SE 32GB grau
in Handys ohne Vertrag
ab € 1129,-- Apple iPhone X 64GB grau
in Handys ohne Vertrag
ab € 806,86 Samsung Galaxy Note 8 N950F schwarz
in Handys ohne Vertrag
ab € 363,59 Apple iPhone 6 32GB grau
in Handys ohne Vertrag -
joey04
titán
figyelj. ő állított valamit, amit csak hasonló kuo féle cikkekkel tud alátámasztani, mert az ellátási problémákról is ő írt. Erre én válaszoltam egy megegyező kaliberű cikkel,elemzéssel. Hol itt a probléma? Vagy ha ezzel problémád van, akkor köss bele az ő állításába is, ne csak az enyémbe, mert ez így kettős mérce, ahogy azt már többetek bebizonyította. Ha meg ez mindig a negatív irányba megy el az apple-nél (ahogy nálad évek óta), akkor az ember kénytelen bedobni az ilyen kötözködéseket az apple hater és/vagy troll kategóriába.
-
hpeti3
tag
Ezzel az apple azt is bebizonyítja, hogy minden statisztika rossz, és nem 1:285-höz az esélye az egypetéjű ikrek születésének, hanem 1:1.000.000-hoz
A hantás mindenüket..
-
fgordon
senior tag
Érdekes lenne megnézni növekvő gyereknél, hogy mennyi idő után nem ismeri fel
Továbbá most már fogalom lesz, hogy
"úgy berugtam, hogy a faceID sem ismert fel" -
tmskvcs
tag
Botox kezelés után többet nem enged be
-
GALARDO
addikt
Remélem jövőre marad a tácsájdí.
-
talamasca
senior tag
válasz
7Heads Drago #86 üzenetére
Az érdeklődést nem lehetett előre felmérni, nincsenek jósok az Apple-nél.
Kb. elosztották a készletet a világon, Apple Store-k, mobilszolgáltatók, stb szerint, a legyártott készlet db száma alapján. Aztán lezajlott az előrendelés, ami alapján már ténylegesen is el lehet osztani a meglévő készleteket.Például: Los Angelesben számoltak 200 000 vásárlóval, Bukaresten meg 30 000-rel. Előrendelésben meg kijött, hogy 215 000 db-t rendeltek Los Angelesben (tehát, a példa szerint 15 000 ember kapott 5-6 hetes kiszállítást) Bukaresten meg előrendeltek 15 000 db-t. Mivel maradt készleten 15 000 darab, ezért módosult korábbira a kiszállítási idő.
Persze, ez egy végtelenül leegyszerűsített példa, de kb. ez a jelenség áll a dolog mögött.
A 8-nál is ment a riogatás, meg a több hetes szállítási idő, aztán...
Ez azt is mutatja, hogy azért az árral elszállt kicsit az Apple, sok embernek ezt már "nem veszi be a gyomra". Szóval, lesz itt elég darab még idén. Szerintem.
És az üzérek meg remélem pofára esnek!
-
Weeman1
veterán
válasz
7Heads Drago #43 üzenetére
De árban látszik.
-
<Lacy85>
addikt
Hát igen. Még messze nem tökéletes. De legalább van alternatíva a feloldásra.
Megpróbáltam asszony szemüvegében (még mindig szédülök, mert nem vagyok szemüveges
), és nem volt gond. Felpattintottam rá a napszemüveg lencsét is, de azzal is egyből feloldott. Mondjuk az övé vékonyabb, és sokkal átlátszóbb is.
-
johnny500
tag
Mindig a hiszti a feloldáson
. Még az új lenyomat olvasót sem használom...igen van még ilyen
-
RaveForce
veterán
válasz
ZavaBalazs #66 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam en is, csak ajanlas a samsung reszerol, a tokeletes mukodes erdekeben !
-
PetX
aktív tag
Ebben a telóban csak azért nincs ujjlenyomat olvasó, hogy a következő generációban vissza lehessen rakni
-
ZavaBalazs
őstag
nem, csak azt írja ki a készülék az írisz how-toban, hogy nehezebb dolga van a scannernek, ha szemüvegben/kontaktlencsében vagy, és ezeket távolítsd el jobb eredményért.
regisztrálni nem feltétlen engedi szemüvegben (nekem mondjuk pont sikerült, de korábban nem), de feloldani lazán.
62: most próbáltam ki, napszemüveggel is sikerült.
-
mrThomi
addikt
paula és paulina ?
-
henrik1
tag
ajj, és akkor most az lesz, h a bűnözők levágják az emberek arcát, vagy fejét, ha a rabolt iPhone-t fel akarják oldani?
: (((
-
RaveForce
veterán
Nahat ez sem lesz hosszueletu.. ahogy kijelzo ala lehet epiteni, ha van esze az apple dobja ezt a felkesz techdemot...
-
Szakiii
addikt
válasz
7Heads Drago #43 üzenetére
Nem is tudom mire ertette ezt a 2,5 evet... talan azt probalja most behozni lemaradasban de hogy elony?!
Persze ez egy uj fajta megoldas de ra van eroltetve a userre.. igy semmikep se elony, elhiszem hogy jobb mint a samu fele megoldas de ott legalabb a piac letezo osszes fajta megoldasa megvan es hasznalhatja azt a user amit akar.. ettol jobb nincs, es ettol felhasznalo baratabb sincs.
Egy meg sem jelent telefonrol ilyet nyilatkozni..
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #41 üzenetére
Nem csúszik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az iphone x szerintem prototipus.
Majd az iphone 9? ben hibátlanabb lesz.
Mondjuk ha így csúszik a piacra dobás akkor kb be is érik egymást.
Én azt nem értem hogy az Apple miért nem limitált szériát csinált az X-ből
-
vicze
félisten
Ha belegondolsz a működési elvbe akkor nem kellene hogy a víz befolyásolja.
Az üveg alatti, az ultrahangos, tehát nem zárja rövidre a kapacitív érzékelőket a víz, mint a kapacitív érzékelőnél. Amennyiben nem ultrahangos, hanem pl. digitizerbe integrált lesz, akkor befolyásolhatja a víz még mindig. -
joey04
titán
Kérdés az üveg alatti milyen lesz. Mert a mostani ujjlenyomat-olvasók a nedvességet nem kedvelik. Tehát nyáron amikor izzad az ember keze, vagy starandon ahol a naptej, víz játszik az ujjlenyomatos cuccokkal is gond van. Innen nézve se nem jobb, se nem rosszabb. Ha ezekre érzéketlen lesz az üveg alatti (nem tudom így lesz-e, jóslásokba meg ne menjünk bele), akkor az jobb lesz, de a mostani ujjlenyomat-olvasóknál nem macerásabb a használata.
-
Tibee86
nagyúr
Nagyon bízom benne, hogy visszatér a touchID, mert hiába működik jól -vagy kevésbé jól- a faceID, lassabb, körülményesebb a használata.
Kíváncsi leszek a jövő évi felhozatalra, mert egyelőre ötletem sincs milyen lesz az irány. -
<Lacy85>
addikt
Én abban bízok, hogy előbb oldják meg androidnál a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót, mint hogy ezt lemásolják. Akkor legalább normálisan használható marad a telefon.
Az ilyen szuper találmányokkal meg kínlódjon az, aki trendi akar lenni.
Szóval remélem tényleg nem kamu az a 2.5 év.(#34) adise: olvasd el, hogy mire válaszoltam ( meg egyáltalán azt, ami a hsz.-ben van
), és lőn világosság.
(#33) vicze1: Ezért nem értem, mi a francnak erőlteti ezt a vonalat mindenki. 1-2 évet még kihúztunk volna az ujjlenyomat olvasóval, amíg megoldják kijelző alatt.
-
vicze
félisten
A fizikával nem lehet mit kezdeni, minden ami zavarja vagy elnyeli az IR-t az befolyásolja, én még a napolajakra/naptejekre, erősebb sminkre lennék kíváncsi.
Elsősorban azért kellett, mert nincs a piacon működő üveg alatti ujjlenyomat olvasó, és kb. ennyi. Az összes többi indoklás marketing.
Lehet biztonságos, lehet bizonyos körülmények között egyszerűbben használható, de lehet ugyan úgy kényelmetlenebb és lassabb. Ha lenne mind a kettő az a legjobb, de személy szerint sose váltanék az ujjlenyomatolvasóról. -
tib85
tag
Szerintem eddigi tesztek alapján ez egy baromi fejlett rendszer,nagyságrendekkel kényelmesebb,mint a samsungé ( amit egy fotó átver,azt ki se szabadna adni,az íriszleolvasás meg baromi körülményes, nem működik szemüveggel,nemhogy napszemüveggel,szóval..)
De kicsit olyan nekem ez hogy találtak megoldást egy nem létező problémára.
Szerintem teljesen jó lenne egy i8 méretű telefon,oldalt és fent van még hely hova növelni a kijelzőt,simán beférne a mostaniba egy 4,9 vagy 5"-os is. Igazából ennyit illett volna frissíteni a több éves dizájnon legalább. De mondjuk azzal is nyerhetnének helyet,hogy a kijelző körülöleli a touchID-t. oda elférne a 4 alsó ikon 2-2 elosztásban, alkalmazásoknál meg egyszerűen az a rész fekete maradna és ennyi. Nekem simán bejönne egy ilyen kis frissítés. Lenne nagyobb kijelzőnk,de maradna az előlapi ujjlenyomatolvasó. -
Goxi
tag
A jövős poén nagyon ült
-
<Lacy85>
addikt
Nem kell beigazítani a karikába, mert be lehet állítani, hogy amint bekapcsolod a kijelzőt, egyből működjön a szkennelés. Ilyenkor elő sem jön a fenti sáv a kameraképpel. Ránézel, fel is old. Csak:
1. Olyankor is elkezd világítani pirosan a szkenner, amikor mondjuk csak számot akarok váltani Spoti-ban. Nem nagy dolog, de engem baromira idegesített. Főleg sötétben.
2. Ettől függetlenül még mindig kényelmetlenebb, mint az ujjlenyomat. Utóbbi sokkal kényelmesebb.
Az egész nekem azért macerásabb, mert mindenképp meg kell nyomni valamit, hogy bekapcsold a kijelzőt. ha meg már úgy is oda kell nyúlni, akkor értelemszerűen gyorsabb, kényelmesebb egyből az ujjlenyomat olvasót használni, és fel is van oldva. Szerencsére a samu meghagyta a választás lehetőségét. -
sohajda90
aktív tag
"Bár kérdés, hogy mennyira az ikertestvérünket akarjuk kizárni a FaceID-vel, általában inkább az idegeneket."
Én ilyen régimódi családból szármozom, ahol a szerelmi/szexuális életünkről nem szívesen beszélünk egymással, amíg mondjuk az komolyra nem fordul, ezért nálam jellemző volt, hogy tesóm (bár nem iker) és szüleim is előszeretettel kutakodtak a telefonomban amikor tini voltam, hogy megtudják kivel kavarok
szóval nekem ha lenne ikertesóm, kb. elsődleges ember lenne akit ki akarnék zárni a telefonomból, bár mondjuk lehet hogy ikrek azért inkább megosztáj a fentebb említett topic-kal kapcsolatos dolgaikat egymással...
De egyébként a biztonságon felesleges agyalni, mert az ujjlenyomat olvasós telefonokon (javítsatok ki ha az elmúlt másfél évben, amióta nem vettem új telefont), de mindenhol lehetőség van a számkódos feloldásra, révén a leolvasó bármikor meghibásodhat...addig amíg meg erre lehetőség van felesleges azt mérni, hogy hányszor hibázik, csak annyira biztonságos, amennyire a számkódos rendszer: 3 a 10 000 - hez az esélye, hogy egy idegen feloldja a négy számjegyű kóddal
Utóírat: kényelmi szempontból viszont én továbbra is TouchID párti vagyok, és ha megoldott lesz a kijelezőbe integrálás úgyis visszaáll rá az Apple-is, én nem is értem miért erőltetik ezt a Touch ID-t, addig nyugodtan építhették volna az Alma logóba a leolvasót, vagy a sima Huawei Mate 10 mintájára nagyon kis kávával alulra egy vékony, hosszúkás gomb formájában maradhatott volna akár az előlapon, vagy a Sonykhoz hasonlóan a bekapcsoló gombba , igazából rengeteg jobb megoldás lett volna az elhagyásánál. Sőt, a FaceID mellett is illett volna meghagyni ezt az opciót azoknak a vásárlóknak akik ezt akarják használni... (TROLL ON 380 ezerért bőven belefért volna TROLL OFF).
-
pengwin
addikt
FaceID racism confirmed.
Nem válasz:
De a viccet félretéve: miért is nem volt jó az ujjlenyomatolvasó? Ráadásul úgy tudom az Apple-é volt az egyik legjobb megoldás. Kicsit izzadságszagúnak érzem ezt az egészet: valamit változtatni kellett, hogy kilógjanak a sorból és legyen valam "újítás". -
Jonathan Morrison
Youtube
Teszteli már úgy rendesen.Egyébként nem rossz ez a Face ID,meg kell szokni...meg elég gyors. Legalábbis a videón úgy tűnik.
-
Dodge94
tag
Engem nem győzött meg se ez, sem a Samsung retina szkenneres megoldása. Amíg az egyiknél szépen beigazítod a két szemedet a karikákba, másikban pedig bekapcsolod a kijelző, feloldod a telefont egy bájos tekintettel, majd még fel is húzod a lock screent, aközben zsebből előkapod a telót és amire az arcod előtt van, már fel is van oldva.
Egyáltalán nem könnyíti meg a telefon használatát egyik technológia sem. Lehet, hogy valamivel biztonságosabbak, de nekem nem érné meg a plusz "munkát".
-
Matada2.3
veterán
Majd kellene még pár ilyen twin test, esetleg ilyen filmes maszkolásos akármi, hogy tényleg lássuk, hogy az Apple igazat mondott-e. Eddig nem valami biztató.
-
spawn21
veterán
Tehát kaptunk egy face id - t, amihez még simogatni kell a telefont hogy feloldjon. Zseniális, állítólag az Apple mindent egyszerűvé tesz. Engem ez nagyon zavar. Touch id Vissza
-
tmskvcs
tag
Érdekes lesz amikor az autóba benne van a dockba és elé kell, hogy másszak.
-
joey04
titán
Engem meggyőztek a tesztek, tényleg jó lett és ki tudja váltani a touch id-t. Extrém esetekben hibázhat, viszont az ujjlenyomat-olvasók meg nedves kézzel nem működnek jól. Ezzel kevesebb a kompromisszum.
10:[link]
-
Kaktusz92
tag
Fel tudja oldani más is a tulajdonosán kívül? Igen. Nincs több kérdésem.
-
ghiottone
nagyúr
Jó ez a Face ID, csak picit lassúnak tűnik a készülék feloldása a Touch ID-hoz képest..
-
pengwin
addikt
Juhé!
Újabb gyönyörű üveg telefon, amit sose fogsz látni a gumi-műanyag toktól! -
hemaka
nagyúr
Es biztonsagosabb, mint az touchID?!
Hm, hm az ikertesodnak az ujjlenyomata mas...99 dodo ja, csak nem itthon, mert itt nincs AC.
-
atike
nagyúr
Na és akkor most melyik tesztnek érdemes hinni? Át lehet verni ikrekkel vagy nem?
Amúgy nem biztos, hogy ennek a ténye olyan nagy súlyt jelent, de mindenképp érdekes, hogy hogyan lehet két teszt eredménye ennyire eltérő...
-
arn
félisten
A kepernyobe epitett ujjlenyomatolvaso lesz a megoldas, nem ez.
-
vicze
félisten
Arra senki se gondol, hogy mi van, ha valakinek gonosz ikertestvére van.
Amúgy a Verge tesztelő tapasztalta, hogy napfényben, erős UV mellett a működés sokkal erősebben korlátozódik.
Sajnos továbbra is a Touch ID lépése helyett 1 lépés a feloldás és a fizetés, ami azért továbbra is lassabb jelentősen. -
adise
őstag
Szemuvegben nem fog menni kommentek 3,2,1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged