Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Azért mutatok be iPhone játékokat, mert azokat ismerem: iPod Touch-om van és szoktam rajta játszani, ennyi.
A Windows Mobile lefutott téma, körülbelül mindent megírtam róla, amit lehet és érdemes, "szerencsére" a rendszer nem fejlődik érdemben, ezért a cikkek ma sem elavultak. A Symbianos cikkekre a kutya nem kattint rá, más normális platform meg nincs.
-
HyP3b0y
senior tag
Portal jöhetne
A Drawrace-el játszottam az orvosi rendelőben és egy kis srác mellém ült. Csorgott a nyála mikor behívtak
-
Antibazsi
aktív tag
a portal télleg odab...,de ha kijön a végleges verzió remélem nem ugyanazok a pályák lesznek mint a pc-s verzióban....bár ha nm is "portal" lesz hanem vmi más akkor durva lenne.
és igen én is csatlakozom az előttem szólókhoz, program tesztek is legyenek! -
Bling95
őstag
egy progis cikk nekem is bejönne
-
leeate
senior tag
Engem is érdekelnének a felhasználói programok.
-
fogtunder
nagyúr
öööö, most nem azért, de a colonists nem csak engem elékeztet nagyon a katanra? ami nem rossz, csak talán sok embernek így többet mondana.
-
legiaap
félisten
Én most csak egy valamit nem értek:
Már elég régóta megy ez az iPhone játékok címlapos sztori és már korábban felmerült bennem, hogy megkérdezzem:
Miért nem csináltok olyat, hogy iPhone programok, ami szerintem sokkal értelmesebb lenne, de mondok még valamit.
Nem csak iPhone van a világon, hanem létezik windows mobile, sőt symbian mobilok is léteznek...Tudom van N-Gage játékos rész is, de az egy kicsit alább hagyott.
De a win még mindig ott van a levegőben. -
Cyberb0b
tag
Portal rulz
-
evone
őstag
válasz
StoneBridge #2 üzenetére
Min csodalkozol el? Eros hardvere van.
-
kaller1
veterán
A cikksorozat címe iPhone appz,csak játékokat fejlesztenek a szifonra?
-
P00By
nagyúr
A Portal-t nagyon várom!
-
plus44
veterán
Elég jó játékok vannak most is. A Drawrace valami eszméletlen jó, a Portal is király, csak jöjjön ki.
-
StoneBridge
senior tag
A Portal koppintás - még így bugosan is - odaver rendesen. Néha el-elcsodálkozom, hogy egyeltalán képes az iPhone elfuttatni ilyen és hasonló programokat.
Vajon lesznek külön olyan programok, amelyeket az erősebb 3GS-re fejlesztenek? -
kukac7
tag
az a medves nagyon durva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest