- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan appot ajánlani, amivel le tudok tölteni youtubról úgy, hogy csak a hangot? Köszi
-
N3ST1C
tag
Nagyon jó lett a cikk, csak most meg legyen benne ha lehet játék is ne csak app-ok
-
majom2
senior tag
Bocha, ezt a BitKnights szótárt esetleg betehetnétek valamelyik cikkbe. sztem a legjobb offline fizetős angol-magyar szótár.
-
majom2
senior tag
szuper a cikk
nekem is a nagy kedvencem a Stanza! a legjobb ebook-olvasó amivel eddig találkoztam.
és köszi a BitKnights-os tippet, tényleg nagyon szuper szótáruk van!!! gyorsan veszek is egyet amíg még van belőle
-
nord_
veterán
Elsősorban köszönet a cikkért, végre nem csak játékok vannak az iPhone Apps ajánlóban!
Hát, hogy őszinte legyek, az iTranslate pont annyit ér, amennyibe kerül... vagyis egy szép, kövér nullát.
Egyrészt elég kevés szóval boldogul... Ha már szótár, akkor BitKnights által kiadott szótárokat tudom ajánlani: a jó vaskos Országh-féle szótári állomány kvázi benne van, ez meg bőven elég mindenre. Az a bő 400 Ft-os ár meg szinte semmi azért, amit cserébe kapsz.
Másrészt: az iTranslate ugye csak online működik... ezért, ha netán külföldön meg szeretnéd nézni, mit is jelent pl. a fagyi horvátul, hát marhára nem éri meg rákeresni. ;)---
De hogy ne csak kötözködjek, ezért pár progi, amik szerintem megérik, hogy legalább rájuk pillantsunk az AppStore-ban:
- PandoraBox (új és leárazott progik fizetős és ingyenes bontásban, napi leosztásban);
- MemoryInfo (memória felszabadítás);
- LookSee (pdf fájlok iPhone-on történő tárolása, könyvjelző! funkcióval);
- myConvert (mértékegység váltó, elképesztően nagy adatbázissal);
- Speed Test (ez ugye egyértelmű);
- Photo Daily (akik szeretnének képeket szerkeszteni iPhone-on);
- Sketch Pad (nevében a lényeg);
- és két magyar progi: Hungarian wines, valamint TvGuideHu. -
Cyberb0b
tag
Tetszetős végre az alkalmazás fanok is kapnak egy kis infót
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ez az egyetlen offline angol-magyar, amiről én tudok. A német-magyar megfelelője itt van. Mindkettő fizetős, 1,59 EUR, ami azért még belefér.
Az amerikai store-ban nem tudom, hogy milyen szótárak lehetnek, mivel én nem férek hozzá a kínálathoz. Miért nem regisztrálsz egyet a magyarba is? Lehet bankkártya nélküli regit is csinálni.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
joey04
titán
Na ez már jó cikk volt valóban. grat.
-
[balu]
tag
válasz szimplabek #21 üzenetére
Ugyanazok kiadtak egy német-magyar-németet is.
-
plus44
veterán
Hasznos cikk, egyedül ez a 3. ami nem tetszik a többi ( pl. az 1.) hibátlan!.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Balatonsound #15 üzenetére
Van még pár ingyenes szótár, ha gondolod, ajánlhatok párat!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Balatonsound
csendes tag
Mondjuk az amerikai store-ban csak fizetős változatban van a magyar szótár
Nem küldené el valaki az ingyenes változatot az e-mailemre, ami a magyar store-ban van? -
Balatonsound
csendes tag
Nagyon jó a cikk, végre egy "normális" szótárprogram! Már régóta vártam ezt, igaz csak keresni kellett volna..
-
David75
őstag
válasz vehement69 #12 üzenetére
nem tud ilyeneket csak stabil
nekem viszont ez a legfőbb szempont[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
vehement69
senior tag
-
Phelus
csendes tag
Szerintem azt fontos lenne megemlíteni, hogy a Stanza-ba lehet importálni saját könyveket is PC-ről és MAC-ről WiFi hálózatón keresztül. Ez az ami miatt igazán kitűnik a többi könyvolvasó progi közül. Egyébként elképesztően jó program már sok tucat könyvet elolvastam vele, messze felülmúlja a WinMo-s megoldásokat emiket eddig használtam (pedig PDA-n is olvastam már "pár" könyvet )
"The Tower of Guard shall ever northward gaze..."
-
-
vtechun
veterán
meebo van iphone-ra? Az nem jó kliens?
[OFF]Más: Androidra nem lesznek ilyen tesztek?
Új G1-es tulejként kérdezem ez utóbbit [/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Szerintem az új ebuddy a legstabilabb.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
vehement69
senior tag
palringo sokkal jobb a nimbuzznál.. bár az is elég érdekes, nekem csak úgy hajlandó fellépni msn-re (2 acc egyszerre), hogy elindítom, úgy azt írja ki, will try to reconnect shortly, majd elindítok valami netes alkalmazást (többnyire az időjárás-előrejelzőt, ahol megvárom, hogy lekérje az adatokat), és eztán újraindítva hajlandó csak fellépni.. de legalább van history, a kezelőfelülete meg eléggé barátságos. ez is ingyenes!
Skype-ra meg ott van a... Skype.. vagy Fring (bár ez elég fapados)
I am cancer in your bones
-
littlelion21
addikt
Végre valami hasznos!
-
leeate
senior tag
A Stanzát és az iSzótárt pont ma töröltem le. Jobban szeretem a saját magam által összeszedett könyveket olvasni, arra pedig ott a Files. A Nimbuzz azért nem a legjobb, mert közben nem lehet más programot használni, ki kell lépni belőle. A térkép még jól jöhet.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Csabee.
nagyúr
Köszi az újabb cikked iTranslate-ről itt hallottam először ez még kelleni fog úgy érzem!: P már megérte elolvasni
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest