Új hozzászólás Aktív témák
-
booss
tag
Az iphone szerintem egy nagyon jó telefon, szuper design-os, de amikor a metrón meglátok valakit, amint teljes odaadással nyomja rajta a game-t, akkor az k.o.
-
szimplabek
csendes tag
A legutóbbi két letöltésem pont az első kettő játék volt, szóval tetszett, hogy egyszerre sikerült ugyanazokat felfedeznünk
a harmadiknak talán adok egy esélyt, nem volt elég meggyőző a videó alapján.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #17 üzenetére
Rád, de igazából én értettem félre a dolgot, szóval szintén sorry.
-
macikos
addikt
Hát nem tudom... nekem a Cops and Robbers és az AC-130 nagyon tetszik. Az AC-130 különösen. CoD4-ben volt egy küldetés, az kb. ugyanez volt és az is tetszett
Én sokáig el tudok vele lenni, főleg hogy most van rá időm
-
elit_hun
őstag
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
ja, olvasni jó dolog
Csak az a gond vele, hogy órán mégse kaphatom elő az 5 kilós HP Lovecraft köteteket, így marad az iphone
A cikkben említett játékot most töltöttem le, eléggé jónak tűnik, de ez se fog tovább kitartani mint 5-6 perc -
- = Zk = -
félisten
én csak lesek ki a fejemből, ha a HÉV-en vagyok...reggel azért mert reggel van, délután azért, mert lesokkolt az aznapi meló...
14: erre jó a telóba épített HTML böngésző. pl nálam az 5800 XM-nek. mert a WAP mégiscsak gyérebb e téren...
de én inkább az időjárást (WccuWeather), és a PH!-t szoktam néha megnézni. játszani semmitnameg a Garmin-t, ami a budai oldal kuszasága végett jó ha van
éshamár játék, és tenyérbevaló akkormár inkább.......PSP!
-
elit_hun
őstag
Nem tudom, én már kipróbáltam rengeteg iphones játékot, de egyik se tudott tovább lekötni 5 percnél...Akkor már inkább olvasok a HÉV-en
mod: Najó, van egy játék, ami képes hosszú ideig lekötni, ez az UnblockMeFree, zseniális ez a játék, mondjuk még csak a 150. valahányadik pályánál tartok, de már alig várom, hogy végigvigyem
-
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Ahhoz eloszor jatekok kellenenek
Az N-Gage-es jatekokrol neha-neha van teszt.
-
- = Zk = -
félisten
engem ez érdekelne a leginkább, hogy lesz-é valamikor/valaha Nokia 5800 XM-re ilyen játék tesztek hada?
(vagy blődséget kérdeztem?)
-
Csapi007
veterán
Hy
Star Defense?Jaja, közben rájöttem, bocsi.
-
blex
senior tag
Vannak rá jó játékok, bár ezek kicsit tényleg... érdekesek
Az elsőnél volt egy kis WinMo utánérzésem. Mondjuk a grafika jobb talán, de nem egy NFS... -
tom235
tag
Ha ezek a legjobbak, milyen lehet a többi?
-
plus44
veterán
Az első kis, Alice Csodaországban átirat nagyon tetszik, a többi kissé lagymatagnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Előételnek egy Gameloft platformjáték, a fő fogás egy ingyenes pinball, a desszert legyen meglepetés.
- Hobby rádiós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest