Hirdetés
- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
booss
tag
Az iphone szerintem egy nagyon jó telefon, szuper design-os, de amikor a metrón meglátok valakit, amint teljes odaadással nyomja rajta a game-t, akkor az k.o.

-
szimplabek
csendes tag
A legutóbbi két letöltésem pont az első kettő játék volt, szóval tetszett, hogy egyszerre sikerült ugyanazokat felfedeznünk
a harmadiknak talán adok egy esélyt, nem volt elég meggyőző a videó alapján. -
Bocha
HÁZIGAZDA
akkor Rám gondoltál ?

Rád, de igazából én értettem félre a dolgot, szóval szintén sorry.

-
David75
őstag
-
Shodan
addikt
-
macikos
addikt
Hát nem tudom... nekem a Cops and Robbers és az AC-130 nagyon tetszik. Az AC-130 különösen. CoD4-ben volt egy küldetés, az kb. ugyanez volt és az is tetszett
Én sokáig el tudok vele lenni, főleg hogy most van rá időm 
-
- = Zk = -
félisten
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Ezt most miért nekem címzed? Én realtime szoktam olvasni ezeket a cikkeket is
A silány felhozatalon meg nem igazán változtat - és most nem a tesztekről van szó! 
-
elit_hun
őstag
én csak lesek ki a fejemből, ha a HÉV-en vagyok...reggel azért mert reggel van, délután azért, mert lesokkolt az aznapi meló...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
14: erre jó a telóba épített HTML böngésző. pl nálam az 5800 XM-nek. mert a WAP mégiscsak gyérebb e téren...
de én inkább az időjárást (WccuWeather), és a PH!-t szoktam néha megnézni. játszani semmitnameg a Garmin-t, ami a budai oldal kuszasága végett jó ha van
éshamár játék, és tenyérbevaló akkormár inkább....
...PSP! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja, olvasni jó dolog
Csak az a gond vele, hogy órán mégse kaphatom elő az 5 kilós HP Lovecraft köteteket, így marad az iphone
A cikkben említett játékot most töltöttem le, eléggé jónak tűnik, de ez se fog tovább kitartani mint 5-6 perc
-
- = Zk = -
félisten
Nem tudom, én már kipróbáltam rengeteg iphones játékot, de egyik se tudott tovább lekötni 5 percnél...Akkor már inkább olvasok a HÉV-en

mod: Najó, van egy játék, ami képes hosszú ideig lekötni, ez az UnblockMeFree, zseniális ez a játék, mondjuk még csak a 150. valahányadik pályánál tartok, de már alig várom, hogy végigvigyem

én csak lesek ki a fejemből, ha a HÉV-en vagyok...reggel azért mert reggel van, délután azért, mert lesokkolt az aznapi meló...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
14: erre jó a telóba épített HTML böngésző. pl nálam az 5800 XM-nek. mert a WAP mégiscsak gyérebb e téren...
de én inkább az időjárást (WccuWeather), és a PH!-t szoktam néha megnézni. játszani semmitnameg a Garmin-t, ami a budai oldal kuszasága végett jó ha van
éshamár játék, és tenyérbevaló akkormár inkább....
...PSP! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
elit_hun
őstag
Nem tudom, én már kipróbáltam rengeteg iphones játékot, de egyik se tudott tovább lekötni 5 percnél...Akkor már inkább olvasok a HÉV-en

mod: Najó, van egy játék, ami képes hosszú ideig lekötni, ez az UnblockMeFree, zseniális ez a játék, mondjuk még csak a 150. valahányadik pályánál tartok, de már alig várom, hogy végigvigyem

-
- = Zk = -
félisten
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
- = Zk = -
félisten
-
engem ez érdekelne a leginkább, hogy lesz-é valamikor/valaha Nokia 5800 XM-re ilyen játék tesztek hada?
(vagy blődséget kérdeztem?
)Ahhoz eloszor jatekok kellenenek
Az N-Gage-es jatekokrol neha-neha van teszt. -
- = Zk = -
félisten
engem ez érdekelne a leginkább, hogy lesz-é valamikor/valaha Nokia 5800 XM-re ilyen játék tesztek hada?
(vagy blődséget kérdeztem?
) -
David75
őstag
A mass effect galaxy ami nagyon jó most, meg az ilyen felújítottak golden axe,flashback,pocket tanks ezeket szerintem sokan ismerik meg szerették régen és mind pontosan ugyan az úgy hogy el lehet velük lenni rendesen.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Csapi007
veterán
Hy
Star Defense?Jaja, közben rájöttem, bocsi.
-
blex
senior tag
Vannak rá jó játékok, bár ezek kicsit tényleg... érdekesek
Az elsőnél volt egy kis WinMo utánérzésem. Mondjuk a grafika jobb talán, de nem egy NFS... -
tom235
tag
Ha ezek a legjobbak, milyen lehet a többi?
-
plus44
veterán
Az első kis, Alice Csodaországban átirat nagyon tetszik, a többi kissé lagymatagnak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- FÉLÁRON! ÚJ/bontott 16" HP ProBook 4 G1AH Ryzen 5 220 16GB 256GB FHD+ GAR: 1év bővíthető
- 286 - Lenovo Legion Pro 5 (16AFR10) - AMD Ryzen 9 9955HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo IdeaPad Slim 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB & 1TB Wi-fi / Wi-fi +5G Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!

a harmadiknak talán adok egy esélyt, nem volt elég meggyőző a videó alapján.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az N-Gage-es jatekokrol neha-neha van teszt.