Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
vehement69
üzenetére
Anno a Pocket PC-knél úgy csináltam, hogy egy kategórián belül (teszem azt multimédia) kigyűjtöttem x alkalmazást, aztán arról cikkeztem. Ezt azért tudtam megcsinálni, mert egyrészt jól ismertem a PPC-s kínálatot, másrészt ott kevés nagyon jó program volt, tehát a cikkben szereplők magasan kitűntek a tömegből. iPhone-hoz úgy érzem, hogy jelenleg nincs meg az a tudásom, ami egy ilyen cikkhez kellene, egyszerűen nem ismerem a utilokat. De lehet, hogy a "szünetben" kicsit tájékozódom.

-
DeepDish
őstag
válasz
vehement69
üzenetére
Felejtos jatekok,mivel iPhone fejlodik legjobban masrol nem is kellene cikkezni ide!

-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
vehement69
üzenetére
Úgy tervezem, hogy az N-Gage után (4-6 rész, elvileg az összes játékot megkapjuk a Nokiától) visszatérek az iPhone témával, amivel párhuzamosan lenne Java cikksorozat is, tehát péntekenként két játékcikk jelenne meg.
Egyébként nem, hál' istennek nem kell egész nap az AppStore-on lógni, a megfelelő fórumokon meg lehet tudni, hogy mik ropogós cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest