- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
Depression #64 üzenetére
Ez most hogy jön ide?
Roxbury: Nah jah, pontosan az unibody telefonoknál meg vagy lőve, meg ha jól emlékszem levehető hátlapú, de fix aksis telefont is teszteltek MA-n. Arról nem is szólva, hogy nem olyan olcsó egy aksi, meg ha nem viszel táskát hova rakod? Jó lenne nem összenyomorgatni, összekoszolni stb. A csereaksi nem mindig jó alternatíva.
-
nemlehet
őstag
De kinyírja. Nem véletlenül nincs garancia a kapacitás csökkenésre.... Ezért is lenne fontos, hogy ritkábban kelljen tölteni, mert nem mindegy, hogy 1000-1500 ciklust 1 év alatt megszed (napi 2x töltöd) vagy 7 évig kitart (mondjuk mert csak hetente kell). Amúgy nekem is meglepő, hogy egy 1500 és egy 2000-es aksi között alig van különbség. Valamint, hogy 2-300 Mha elég komoly különbséget tud jelenteni üzemidőben.
De akik azt mondják nem gáz, hogy naponta kell tölteni, mert úgy is este fel tudod rakni: Pl én eléggé szívtam amikor fesztiválokon voltam. Nem aludtam ott mégis mondjuk reggel 10-től hajnali 3-4-ig kevés mobil bírja egy töltéssel úgy, hogy közben ugye irogatsz/hívogatsz a szervezés miatt. Ez ráadásul egy elég real life példa ami sokaknak gondot jelentett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest