Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
válasz
Gadgetfan_ #121 üzenetére
MAjd kiderül egy részletes LG optimus G tesztben
-
FuRiONight
addikt
válasz
rachmaninoff #119 üzenetére
Amint irtam: akkor az i4-nek volt a legszebb kijelzője, elég jó és jók a hangszórói, és az aksi is elég jól birja és akkor még jónak tünt az ios.
-
FuRiONight
addikt
válasz
rachmaninoff #110 üzenetére
HTC Desire HD-m volt előtte, ott igazából az zavart, h annyira halk volt a teló, h szinte állandóan kihangositóra volt rakva amikor beszéltem, a másik pedig, hogy nagyon gyorsan lemerült (3-4 óra játék és katt). Szerettem az androidot, nem volt vele különösebb problémám.
Ezután igen rövid időn belül lett i4-em. Tetszett és tetszik a gyönyörű kijelző, és h az akkora telefonoknál jóval szebb a képe, gyors és úgy minden egyszerűbb.
Most rájöttem egy alcatel 995-öt fogva, h mennyit fejlödött az android 17 hónap alatt, és h mennyivel jobb nagyobb kijelzőn netezni. (elég sokat netezek telefonon). És már elégé zavar ez a zárt rendszer is.
Elég sok telót néztem már meg, OX-el nem akarom azt eljátszani megint h nagyon gyorsan lemerül, samsung s3 nem rossz de nekem jobban bejön az i4 féle "tégla" külső. Nemrég láttam meg az optimus g-t, ami minden elvárásomat kielégiti mind kijelző, mind nagyság, mind technikai, mind innováció téren. Ha az aksi jól birja és a hangszórók is elég jó minőségűek és hangosak akkor tuti vétel.
Hát ennyi kb.
-
FuRiONight
addikt
válasz
rachmaninoff #108 üzenetére
i4-em van i5 miatt térek vissza droidra..
Értem én mit mondanak a többiek de ti nem: amikor 3.5 colos volt a teló, akkor az volt a jó, etől nagyobb már tepsi.
Most 4" a teló és most már a feletti a tepsi. Mert már a 4" az ideális. Ugyanmár emberek, nem ameriakiak vagyunk mi, hogy mindent amit mondanak el kell hinnünk.
-
FuRiONight
addikt
Elhiszem h más gyártó csúcstelefonjai is hasonló szinten vannak (vagy olcsóbb), de ők mégcsak 50-100k-val olcsóbban adják, sőt erősebb hw-el. Nem mind1
Nem hiszem, h valakit és érdekelne, hogy usa-ban mennyi az iphone-ok, és ha mégis mit tudunk tenni? Semmit ez Orbánia 2012
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest