- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor a képek a HOME gombom karcosságáról. Mindkettő a 100%-os méretből lett kivágva átméretezés nélkül. A készüléket 2010. december közepe óta használom.
Az első egy derítő fénynél, a másik egy spot izzó fényében készült.Na mit mondotok? Normális? Nagyon apró hajszálkarcok.
Nem minden fénynél lehet észrevenni. -
saguaro
tag
Jójó, hosszú a lista, de tudsz is annyit angolul, hogy megértsd, mit jelent?
AirPlay, AirPrint: szerinted hány embernek van magyaroszágon olyan nyomtatója, amivel ez működik? És mennyi használja?
Weboldalon való szövegkeresés hasznos lehet. Én pc-n kb 1 éve használtam utoljára. Telefonon valószínűleg még"sűrűbben" használom.iPhone kereső ingyenes, hurrá, nagyon kell.
Az is nagyon jó, hogy az appstoreban megtudod, hogy melyik játék gamecenteres. Egyszer nem játszottam még online, nem is tervezem.
Szülői felügyelet is nagyon kell rá, ha csak én használom.
Az igaz, hogy egyes nevekhez már csengőhang rendelhető. Lehet, hogy valakinek fontos, iPhone előtti jópár telefonom tudta, sűrűbben cseréltem/cserélem őket, minthogy beállítgassam, meg aztán fejből pont azt fogom megjegyezni, melyik csengőhang kihez szól.Megnövelt akku teljesítményt meg akkor hiszem el, ha nem percekben lesz mérhető, hanem akár fél órát hozzátesz a beszédhez, nem pedig csak annyi, hogy a fényerő csúszkát tologatva sötétebb lesz a kijelző, ezáltal 5 perccel tovább bírja a telefon.
Semmi hasznos nincs benne. Számomra, illetve szerintem a többség számára. Persze egy-két embernek kell szülői felügyelet, egyéni csengőhang, gamecenter jelzés, AirPrint, de ezek nagyrészére eddig is volt program cydiaból.
-
StLui
veterán
Hát a miénk azért izgalmas volt, az okt 14-i bolti rendelésre kiértesítettek, másnap bementünk, pénteken, keresgélt az értékesítő srác hátul vagy 10percet, mégegyszer visszament, majd azt mondta az excel táblában megtalálta a 16GB-os rendelésünket de valami hiba csúszott a rendszerbe, mert nincs telefon, nem jutott, az "mentett" meg, hogy szóltunk, hogy jó lesz a 32-es is, abból volt egy darab (állítólag csak egy)
bezegg az egy hete szombaton online leadott megjött pénteken hiba nélkül, de nem bírtam ki megtartottam azt is, a big apple bekebelezett engem is, eredetileg nem nekem próbálttunk venni. -
fireman808
csendes tag
Hááááát, ezt azért nem állítanám ily biztosan! Az állítólagosra meg ne adj! Én is ezt gondoltam és minden mindegy alapon felhívtam a 1270-et, hogy megtudjam a megyei márkaüzletük (ami egy bevásárlóközpontban van) számát. Egy kellemes hangorgánumú hölggyel tudtam beszélni, aki megadta a kért számot, majd még a búcsúzkodás előtt (de szexis hangja volt! HRRRRRRRR!) azért rákérdeztem, hogy szerinte van-e készleten a mágikus készülékből?! Utánanézett a gépen. Az utolsó információja szerint (hajnali 5 órai állapot), az általam említett üzletben még van készleten a 16GB-os Iphone 4-ből. Ezután felhívtam a boltot (16:24), ahol egy srác vette fel a telefont(neki nem volt olyan szexi hangja!), aki némi klikkelgetés (és hatásszünet) után kimondta a vágyfokozó mondatot: Még van 1 db készleten! Azonmód lefoglaltattam és holnap reggel megyek érte! Lejárt hűségidőm van, alap kategóriában hozom ki (163e).
Tehát egy jótanács minden Iphone-t vásárolni kollega részére: Hívjátok a 1270-et (2, 0, menüpont, majd megvárni a diszpécsert) és ott megmondják merre érdemes próbálkozni! -
StLui
veterán
okt 14-én rendelve ha van türelmed olvsad el mit írtam itt, már csak január 22-re igazolják vissza a szállítást.
-
zazutube
csendes tag
Helló
Fóliából nekem valamilyen matt van, nemtudom a márkát, de 3 db volt kb 3000Huf. elég strapabírónak tűnik, nem rontja a láthatóságot, és egy másodperc alatt le lehet törölni róla ujjlenyomatot, stb.
Pár napja kaptam meg a case-mate tough case nevű tokot, szállítással 8ezer volt. szerintem nagyon jól néz ki, nem lett tőle sokkal vastagabb a teló, viszont ez a két réteg szerintem elég hatékony védelmet jelent majd. Fogása is jó, nem csúszik. Mondjuk jó lenne egy kis védőcsík az alján lévő porthoz, mert elég könnyen belemennek a kis szöszök az ember zsebéből... -
aggressor
aktív tag
egy tanács olyat vegyél ami a leejtéstől védi.. én a dia 2-tőt leejtettem egy brando vertikális tokban ami elég jól védi, de a sarkainál nem.. és pont a sarkára esett le is pattant róla egy kicsi a fém keretből.. 40 ezer a csere szervízben, hogy a gari megmaradjon.. ezért is vagyok itt mert inkább veszek egy másikat lehet megint dia 2-tőt vagy egy iphone 4-et csak látom itt még nem nagyon van személyes tapasztalat róla..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest