- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
válasz
DiamondBack #16 üzenetére
Ez egy nagyon-nagyon off téma itt, de mégis... Nekem egyik szülőm sem él már sajnos; egyik sem érte meg a nyugdíjaskort. Én kinek fizetem a nyugdíját? Avagy: akkor én minek fizetek nyugdíjjárulékot, ha az nem az ENYÉM lesz?
Sosem értettem, miért az ember gyereke fizeti a szülő nyugdíját (logikailag, persze), és miért nem lehet úgy megoldani a nyugdíjrendszert, hogy amit fizetsz magad után, AZT A PÉNZT kapd vissza, és ne a következő generáció által éppen akkor befizetettet (akár csak logikailag). Ha így lenne, akkor nem vádolhatnának azzal, ha nincs gyerekem, hogy nem gondoskodtam arról, aki az én nyugdíjamat kitermeli. Jobbat mondok: az én nyugdíjamat nem akarom, hogy bárki más termelje meg, ugyanakkor én sem akarom másét megtermelni
De én nem vagyok közgazdász, csak egy utolsó kis villanymérnök, aki ráadásul infós szakterületen dolgozik. Nem értek az ilyen dolgokhoz; örülök, hogy a közgáz és a vállgazd tárgyakat megcsináltam. -
hemaka
nagyúr
válasz
DiamondBack #8 üzenetére
Na igen, azt egy restore nem teszi rendbe. 😂
-
válasz
DiamondBack #10 üzenetére
Konklúzió?
Nem kell gyerek.... -
stellaz
veterán
válasz
DiamondBack #10 üzenetére
Nekünk egy tablet törött el, mely az azon ritka alkalmak egyike volt, mikor a kezébe lett adva.
A laptop, egyéb telefonok soha nem voltak elpakolva igazán, megtanulta mihez szabad nyúlni és mihez nem. Laptopot billentyűzetet mondjuk hajlamos volt püfölni, ha azt akarta, hogy vele foglalkozzam, de sikerült leszoktatni róla. Én úgy voltam vele, hogy az sehova nem vezet, ha mindent elrámolok, hosszú távon jobban járok, ha a gyerek tanulja meg mihez nem nyúlkálhat úgy, mint egy játékhoz.
-
válasz
DiamondBack #8 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest