- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
válasz
DiamondBack #16 üzenetére
Ez egy nagyon-nagyon off téma itt, de mégis... Nekem egyik szülőm sem él már sajnos; egyik sem érte meg a nyugdíjaskort. Én kinek fizetem a nyugdíját? Avagy: akkor én minek fizetek nyugdíjjárulékot, ha az nem az ENYÉM lesz?
Sosem értettem, miért az ember gyereke fizeti a szülő nyugdíját (logikailag, persze), és miért nem lehet úgy megoldani a nyugdíjrendszert, hogy amit fizetsz magad után, AZT A PÉNZT kapd vissza, és ne a következő generáció által éppen akkor befizetettet (akár csak logikailag). Ha így lenne, akkor nem vádolhatnának azzal, ha nincs gyerekem, hogy nem gondoskodtam arról, aki az én nyugdíjamat kitermeli. Jobbat mondok: az én nyugdíjamat nem akarom, hogy bárki más termelje meg, ugyanakkor én sem akarom másét megtermelni
De én nem vagyok közgazdász, csak egy utolsó kis villanymérnök, aki ráadásul infós szakterületen dolgozik. Nem értek az ilyen dolgokhoz; örülök, hogy a közgáz és a vállgazd tárgyakat megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest