- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
válasz
dreamdancer #70 üzenetére
Az Apple jelenlegi csúcstermékeihez képest elavult. Mint már máshol írtam, míg a Nexus 7 - többek között - pont azért vált népszerűvé, mert a csúcstechnológiát hozta el kicsiben, addig ez az iPad miniről ez sajnos nem mondható el. Igazából én személy szerint beértem volna rosszabb kamerával és talán egy leheletnyivel magasabb árral is, ha az ehhez a kijelző felbontáshoz való Apple csúcsprocesszort, az A6-ot kapta volna meg a mini. (Teljes öröm persze akkor lett volna, ha mindehhez még Retina kijelző is párosul, de azért telhetetlen nem vagyok.)
Az anyagminőség valóban fontos, azonban közel sem minden. Nekem az iPod touchomat fél éven belül kellett cserélni akkumulátor probléma miatt, pedig aránylag keveset használtam. Ha valóban minden szempontból tartós vagy tartósabb lett volna a készülék, mint bármi más elektronikai cuccom, akkor azt mondom, igen, ez egy remek érv, így azonban nem tudom teljes szívvel ezt mondani. Persze most lehet azt mondani, hogy hibás darabot fogtam ki, de azért ez még sem teljesen megnyugtató válasz a problémára.
Egyébként az Apple platformot még mindig jobbnak érzem összességében, mint az Androidot, a többségében jobb és optimalizáltabb alkalmazások miatt.
-
rjg
őstag
válasz
dreamdancer #66 üzenetére
Úgy látom (#69) bunfi -nak átment, ami neked nem. Az az arrogancia bosszant, ahogyan "megmondják (az éppen akkor érdekükben álló) tutit. Ha a szél másként fúj, nem azt mondják, a körülmények/igények változtak, ezért átgondoltuk a dolgot, hanem mintha mi sem történt volna, ismét megmondják, mi a legjobb vagy ők is feltalálják a langyos vizet. Mondom ezt Apple userként, lásd az aláírásomat. Ez a hozzáállás az iPhone megjelenése és őrületes - és jól megérdemelt - sikere óta csak fokozódik náluk és sajnos átszivárog az OSX fejlesztésébe is.
-
bunfi
őstag
válasz
dreamdancer #66 üzenetére
Nem a véleményváltoztatás ténye a gond, hanem a módja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest