- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
válasz
Stanley-B. #86 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazom meg: ameddig az a prémium anyaghasználat inkább esztétikai és nem tartóssági szempontból van jelen, addig beérem a kevésbé prémium, de kellemes fogást biztosító anyaghasználattal is. Valahogy sejtettem, hogy az akkumulátor felhozásáért még "kapni fogok".
Természetesen máshogy is meg lehet közelíteni a témát. A kérdés az, hogy az a megközelítés tényleg a saját értékrendem szerinti-e vagy nem megy tovább a mezei önámításon.
-
Ayanlith
tag
válasz
dreamdancer #70 üzenetére
Az Apple jelenlegi csúcstermékeihez képest elavult. Mint már máshol írtam, míg a Nexus 7 - többek között - pont azért vált népszerűvé, mert a csúcstechnológiát hozta el kicsiben, addig ez az iPad miniről ez sajnos nem mondható el. Igazából én személy szerint beértem volna rosszabb kamerával és talán egy leheletnyivel magasabb árral is, ha az ehhez a kijelző felbontáshoz való Apple csúcsprocesszort, az A6-ot kapta volna meg a mini. (Teljes öröm persze akkor lett volna, ha mindehhez még Retina kijelző is párosul, de azért telhetetlen nem vagyok.)
Az anyagminőség valóban fontos, azonban közel sem minden. Nekem az iPod touchomat fél éven belül kellett cserélni akkumulátor probléma miatt, pedig aránylag keveset használtam. Ha valóban minden szempontból tartós vagy tartósabb lett volna a készülék, mint bármi más elektronikai cuccom, akkor azt mondom, igen, ez egy remek érv, így azonban nem tudom teljes szívvel ezt mondani. Persze most lehet azt mondani, hogy hibás darabot fogtam ki, de azért ez még sem teljesen megnyugtató válasz a problémára.
Egyébként az Apple platformot még mindig jobbnak érzem összességében, mint az Androidot, a többségében jobb és optimalizáltabb alkalmazások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest