Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
válasz
littlelion21 #17 üzenetére
Három dolog miatt: Egyik az ár, ami a cikkben szerepel, másik a felbontás, ami csorbítaná az Apple minőségről és "nem lépünk vissza, csak előre" felfogásáról 30 év alatt kialakított képet, harmadik meg a cikk címe alapján, hogy "ez" a winnyócos tabletek ellenfelének készül(getne)
amiknek meg a célja a középkategóriás tömegtermékek piaca, nem a felső kategóriáé (persze lesz olyan is) Ez régi történet, MS. nem más az üzleti modellje, ők szoftvert fejlesztenek gépet meg nem, nekik az a cél, hogy minden sz@ron elfusson a windows és minél több gépen, annál jobb. Apple meg elsősorban gépeket fejleszt és gyárt(at) és persze a szolgáltatásokra (iTunes pl) fekszik rá. Nem tudom, mennyire lettem érthetőEgyébként már most is 110 körül megkapsz egy iPad 2-őt még itthon is, képzelheted odakint mennyi lehet.. A kisebb méretet nem tudom, nekem a 10-es is elég kicsike, de biztos van rá igény, ahány ember, annyi féle igény.
Sokkal olcsóbban, pusztán a mérete miatt nem tudnák adni, legalábbis iPad3-hoz mérhető minőségű kijelzővel, mert pl. az új iPad-ben is ott az A5x, meg az a rengeteg (asszem 3x-os) akksi, ami elviszi az új fícsörök miatt. Kivéve!! ha azt az új Sharpos kijelzőt vagy valami hasonlót bele tudnának tenni és olcsóbban tudná ugyanazt vagy jobb minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Óra topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest