- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
A kamera tényleg gyenge.
A kijelző éles és jobban hasonlít a valósághoz, mint a Samsung élénk színekkel operáló kijelzői. Azokat a színeket az Avatarban láttam utoljára. Az utcán még sosem. Ezért jobban tetszik.
Akkumulátor: a HTC Desire eddig bírta a megpróbáltatásokat. Napi 2 óra böngészés a neten amibe becsúszik a youtube (mobilnettel), 6 óra zenehallgatás, 1 óra Angry Birds, bekapcsolt mobilnet mellett ami folyamatosan frissíti az emaileket és az időjárást. Ha otthon vagyok akkor folyamatos Wifi. Ez 9 óra masszív használat. Plusz 6 óra készenlét némi telefonálgatással és sms írással. Ezt nekem kíbirja és a 9 óra alvásom alatt vígan feltölt.
-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Kerékpársportok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bluetooth hangszórók
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest