- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Totheground #116 üzenetére
Van ABCnews-os link is, meg apple fórumos
:
http://abcnews.go.com/Technology/apple-ios-literally-making-users-sick/story?id=20385379
https://discussions.apple.com/thread/5322295?start=0&tstart=0
Megerősíteni nem tudom, mivel még nem upgradeltem. Mondjuk szerintem iPad2-re nem jönnek ezek az animok és a parallax háttér sem.
A hírben is említik, hogy talán ez is olyan, mint a 3D mozik, tévék, amik a nézők bizonyos százalékánál fejfájást, szédülést okoznak.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Totheground #79 üzenetére
Kiegészíteném azzal hogy csak az app adatait tárolja pl játéknak az aktuális állását stb.
Az appot ugyanúgy a store bol húzza le csak a cloudbol rá tölti az adatokat.
Amúgy baromi jó megoldás adatok mentésére. Nem tudom más platformon létezik-e ilyen "frappáns" megoldás pl egy gép csere utáni visszaállítására. -
nord_
veterán
válasz
Totheground #79 üzenetére
Akkor tévedtem.
-
Syl
nagyúr
válasz
Totheground #71 üzenetére
De magyarázd már el nekem, hogy mitől zabálná a rendszer erőforrását, ha pl. az itunes ikonját lecseréled egy másik képre?
-
Hegasus
senior tag
válasz
Totheground #68 üzenetére
hát mondjuk kizártnak tartanám, hogy az alma engedélyezné mindenféle kis fejlesztő gány témáját feltenni az appstore-ba... arra gondoltam, hogy az alma gyárilag csinál néhány témát, vagy legalábbis egy sötétebb, embernek való témát, mert ettől a jelenlegitől én félek
-
Syl
nagyúr
válasz
Totheground #68 üzenetére
Bocs, de egy iconpack mitől lassítaná le a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest