Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nálad komoly fogalmi zavarok lehetnek... de most nem erről akartam írni.
Mióta megtudtam a Prohardver címlapján megjelent szakmai írásból, hogy a Windoson butulni lehet és linux alatt könnyebb programozni én már semmin sem csodálkozom.
Illetve mióta eme cikk szerzője bulvárosan elhíresült az Excel Hiba okozta.... cikkével [link] az ilyen azonnal cseréld az IE8-at című cikkeket már elég nagy fenntartással kezelemVisszatérve a Windowson butult tömegekhez meg a Linuxon könnyebben fejlesztő szakik témájához:
Ezt az ie8-at is lehet linuxon szocializálódott fejlesztő-gyerekek heggesztették másodállásban, és mivel a szívük sem idehúzott, meg nekik nehezebb is volt a kódolás a linuxvilágon kívül, hát bennmaradt pár biztonsági rés.
Most meg jót röhögnek rajta és lehet megint a pingvin melleket dülleszteni, hogy ilyen Linux alatt nem történhet meg és amúgy is jó alkalom, hogy elmondhassuk az a megoldás hogy lecseréljük az IE8-at.Ráadásul ebben a cikkben úgy van összefésülve mintha maga az MS állítaná ezt, a mondatrészek között nincs tartalmi elválasztás:
"Mivel az IE 8 igen széles körben használt változat, ezért a vállalat közölte, hogy vizsgálják a sebezhetőséget, de addig tanácsokkal segítik a felhasználókat. A legegyszerűbb és legbiztonságosabb módszer a frissítés a következő verzióra (illetve egy másik böngészőre történő átváltás). "
Kérdezzük mér meg a cikkírót, hogy ez mennyire a szépírói munkásságának terméke, és valóban nyilatkozta az MS, hogy a csere a legjobb megoldás????
Aki még nem tudná, az újságírás a második legerősebb fegyver. (az első a szex)
Mint látható az én hsz-emből is, a zárójelezés nem ad felmentést semmi alól, ha a hír forrását nem jelöljük meg.--------
Egyébként tényleg kellenek az ilyen bulváros címek egy IT lapcsalád címlapjára???Excel-hiba okozta több európai ország súlyos gazdasági gondjait?
Internet Explorer 8: tessék azonnal lecserélni!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest