- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
Szerintem csalás áldozata lettél. Ha neten rendelted akkor szinte biztos, hogy ez az oka. Az eredeti kapcsoló nem pereg (prell). A Cherry biztosan nem. A kínai vackok, utánzatok igen, mint az egér is mint írtad. Rengeteg billt használunk itt a laborban, sokan ragaszkodnak a mechanikushoz (mindenki olyat kap amit akar, van aki a szilikonos puhát szereti). Egész nap verjük a billentyűket, folyamatosan. Évek után sincs mechanikai probléma ezekkel. Helyi nagykerből szereztük be, a forrás biztos, nem hamisítványok.
Ne sajnáld azokat akik már tapasztalat alapján spórolnak az ilyen billentyűre, ha valaki már használt mechanikusat akkor tudatosan akar megint ilyet (vagy tudatosan nem). A nyomás ereje is egyéntől függ. Azért ezektől a mechanikusoktól már nem kap senki ínhüvelygyulladást, mint anno a titkárnők a mechanikus írógéptől. A kocsi sebváltó esetén is van aki a puha, de takonyban úszó érzést jobban preferálja (némely francia kocsi), van aki a kemény, határozott kapcsolási érzést szereti (pl. Opel). Szóval én nem lebeszélnék senkit sem, hanem javasolnám a próbát ha valaki még hezitál.
-
ViZion
félisten
Szomorú. Nekem 2 féle mecha volt, mindkettő tökéletes. Sovány vigasz, de hidd el, ott vmi gyári hiba vagy rengeteg kosz van...
LámaZ: van ez a kivetített bill, olyat vegyél.
Vagy a legolcsóbbat: koszos lesz, veszel másikat. Amúgy nem tudom mit csinálsz vele, amit így kell mosni, enyémen inkább csak por van.
-
thomeef
őstag
Nincs olyan hogy a brown switch hibás. A betűkettőzés tipikusan az olcsóbb kategória jelensége. Én Corsairtől pl. ilyet még az életben nem hallottam, pedig ők is gyártanak brown switchel.
(#46) LámaZ No comment...Egy 50k-s billentyűt nyilván zuhany alá fogsz tenni. Erről ez a cikk ugrott be. Egyébiránt sokkal könnyebb őket tisztítani mint a membrános/ollós társait, mert egy mozdulattal le lehet kapni a kupakot, és vissza is. De te inkább ne vegyél ilyesmit, neked ez kell.
-
nyunyu
félisten
Adjak kolcson egy fel evet sem hasznalt Genius KB110X-et, meg egy masfel eve nyuzott kinai Cherry G80-3800-at MX Brownnal?
Elobb visszarakom ra a gyari vastag kupakjait, mert a most hasznalt, ~15 eves bontott billzetrol szarmazo anyaghianyos kupakoktol joval hangosabb lett.akarom mondani
Anyam sem erti, miert akarom mar 3 eve kivagni a Logitech Valuejat, szerinte meg mukodik.
Lassan gepelni sem lehet rajta, annyira csalen jarnak a gombjai, meg csattognak.Érdekes módon egyik lelkes mehatulajdonos sem említi meg, hogy:
NEHÉZ leütni a membránoshoz képest. IGEN a pirosat és a barnát is!Par honapja szorakoztunk azzal a billzet topikban, hogy kinek hany 5Ft-ostol kapcsol a billzete.
MX Brown 15db 5Ft-s sulyatol erte el a kapcsolasi pontjat, pont ugyanennyitol omlott ossze a gumidom az itthon talalt nem mecha billzeteimben is. (Labtec Standard+, Genius KB110X, IBM Travel)Kollegak MX Red billzetei elobb kapcsoltak, 10-11x 5Ft kornyeken.
De asszem valaki tesztelt egy buckling springes klasszikus IBMet is, na ahhoz tenyleg egy egesz penztarca kellett.
(Plusz annak a hangjaert azonnal agyonutnek egy open officeban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged