- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Nincs olyan hogy a brown switch hibás. A betűkettőzés tipikusan az olcsóbb kategória jelensége. Én Corsairtől pl. ilyet még az életben nem hallottam, pedig ők is gyártanak brown switchel.
(#46) LámaZ No comment...Egy 50k-s billentyűt nyilván zuhany alá fogsz tenni. Erről ez a cikk ugrott be. Egyébiránt sokkal könnyebb őket tisztítani mint a membrános/ollós társait, mert egy mozdulattal le lehet kapni a kupakot, és vissza is. De te inkább ne vegyél ilyesmit, neked ez kell.
-
thomeef
őstag
Csak a keycap kialakítása förtelmes és nagyon messze áll az ergonómikustól (a bemart kialakításra gondolok). Játékra még talán ok (bár szerintem arra sem, mert egyáltalán nem tart ellen az ujjbegynek), de gépelni brutál rossz vele. És nem 2mm, hanem 3mm a teljes útja, 1,5mm-nél aktiválódik.
-
thomeef
őstag
válasz
zorrokalap #10 üzenetére
A membránosoknak se kisebb 4mm-nél az útjuk de ne zavarjon, egyiknek sem. A red switch amit írtál pedig kifejezetten játékra való, nem pedig gépelésre. Körülbelül 2 perc rákeresni neten hogy melyik switch való gépelésre (blue). És ehhez kipróbálni sem kell, csak egy kicsit utána nézni.
-
thomeef
őstag
Nálam az új mx silent 1 hónapja szolgál. Amennyire lehet tényleg leredukálták a mecha billentyűk zaját. Jó kis mindenes switch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest