- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FlasH-BacK #27 üzenetére
Számok tükrében annyira látványosan valóban nem jött ki játékok során a különbség, de pont azt a határesetet mossa el sokszor az i3, ahol még a c2d-vel kényelmetlen a dolog.
De csak a saját példámból kiindulva, én full hd-ben tudok az i3-mal olyan játékokat játszani a GTX550ti-vel (ami nem egy erőgép, gyengébb, mint a tesztben szereplő kártya), amit előtte a c2d-vel használhatatlan volt. Nyilván, ha elég lett volna a c2d, nem is akartam volna erősebbet, de látszott, hogy kínlódik...Szerintem a szerző nem önmagát igazolja, hiszen ő fejleszteni akart, neki megvolt a core 2, arról akart lépni és igenis látványos a különbség (mondom, ne csak játékot nézzünk, ezt ő is említi!).
Ha mondjuk valakinek semmi nincs és úgy akar venni kis pénzből gépet, akkor igen, úgy lehet alternatíva a c2d még ma is, de csak az ára miatt és persze tudni kell, hogy hol a határa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest