- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterman_
aktív tag
az még hagyján hogy kb 6 miliméter átmérőjűek a csonkok, de szerintem azok a csövek heatpipe-ok és csak a középső darabot hűti víz. 10milis rézcsőből másfél óra alatt jobb hatásfokút hajtogatok. ha már vizezik az alaplapot akkor miért nem lehetne megcsinálni, hogy lenn bemegy a víz, végigmegy minden hűtendő dolgon, aztán procimagasságban meg egy kivezető csonk és ennyi. nem kell rá csilivili plexitetős átlátszós blokk meg hattyúszárny formájú lamella. az az egész vízhűtő ebben a fomájában egy vicc.
-
törölt tag
pont azért írtam finoman hogy kaki, de ha így jobban érthető akkor mondom úgy hogy ez a felállás halál fölösleges és egy alsó kategóriás blokk is jobb teljesítményre képes, nomeg hogy ennél fényévekkel jobbakat is szereltek már gyártók a lapjaikra, és halál komolyan nem értem miért kellett ilyennel kiszúrni a vásárlók szemét akik egy hi-end lapra vágynak és ezért fizetni is képesek hogy valami olyat kapjanak amit várnak is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged