- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Mondjuk vicces, hogy a telefonba kerülő 20-ad annyit fogyasztó chip hamarabb VESZ FEL 1080p-t mint a netbookba kerülő LEJÁTSZIK.
Az intel mindig is érdekesen szegmentált, orientálta a piacot. De azért ne felejtsük el, hogy toronymagasan piacvezető. Ha nekiesik, biztos, hogy tud versenyképes lenni. Ki is kijött egy olyan integrált GPU-s procival, ami kétszer körberöhögi az AMD legjobb IGP-jét. Azért majdnem elsírtam magam, mikor megláttam, plána hogy most ruháztam be rá nemrég.
Az nvidia is a kazán chipsetekről volt híres, és egy csapásra a legalacsonyabb fogyasztású chipsetet (9400 széria) dobta piacra mikor ez került fókuszba.
Ilyen tőkeerős vállalatoknak inkább csak a prioritás határozza meg a technológiát, megvan házon belül, csak piaci döntés hogy mibe rakják bele. Viszont ez határozza meg a profitot számukra, miből mennyi pénzt tudnak kisajtolni. Az atom proci pl egységnyi szilíciumra levetítve nagyobb pénzt termel mint a core széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest